10 хитрощів Кейт Міддлтон, які допоможуть мати стильний вигляд

10 хитрощів Кейт Міддлтон, які допоможуть мати стильний вигляд
pinterest.com

Британська герцогиня стала справжньою іконою стилю.

Поделиться:

Кожен вихід британської  у світ супроводжується ідеальним вбранням та елегантним смаком. Кейт обожнює класичний стиль, мінімальний мейк та ніжні зачіски. Яких правил дотримується стильна герцогиня та які тренди полюбляє - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл вразила Єлизавету IІ незвичним подарунком

КЛАСИЧНЕ ПАЛЬТО

Фото: pinterest.com

Класичне пальто з якісної, натуральної тканини (наприклад, вовни чи кашеміру) ідеально доповнить ваш гардероб. Кейт обожнює класичні пальта прямого крою та середньої довжини, прикрашені хутром. Герцогиня надає перевагу глибоким темним відтінкам. 

СУКНЯ-ФУТЛЯР

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Сукня-футляр є однією з найбільш вдалих ідей дизайнерів ХХ століття. Вона вузька та повністю облягає фігуру, роблячи ледь помітні акценти на жіночих перевагах. Британська герцогиня Кейт Міддлтон полюбляє сукні-футляри довжиною нижче колін та поєднує його із туфлями на підборах. 

КОСТЮМ У СТИЛІ CHANEL

Фото: pinterest.com

Костюм в стилі Chanel - це перевірена часом класика, що є актуальною й сьогодні. Унікальний жіночий костюм ш'ють із спеціальної цупкої тканини - твіду. У такому костюмі Кейт має вигляд самодостатньої та вишуканої жінки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Фото: vogue.ua

Це класика базового гардеробу. З такою спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі, а також дуже жіночним стане поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. Крім того, ця річ матиме гарний дует із в'язаним светром.

ТУФЛІ НА ШПИЛЬЦІ

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Елегантні туфлі на шпильці із гострим носком роблять лук ніжним та витонченим. Наймоднішими кольорами цього виду туфель вважаються нюд, чорний та червоний. Кейт надає перевагу шкіряним, оксамитовим туфлям або туфлям із замші. 

ЕЛЕГАНТНИЙ КАПЕЛЮШОК

У Кейт неймовірно багато елегантних капелюшків. Вона майстерно поєднує різні види капелюшків із вишуканими вбраннями, щоразу створюючи нові образи для королівських подій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні зачіски зими 2018: 5 стильних варіантів

НЮДОВИЙ МАНІКЮР

Фото: pinterest.com

Вважається, що саме Кейт Міддлтон відмінила моду на кольоровий манікюр. Британську герцогиню ніколи не побачиш із червоним лаком або помадою.

МІНІМАЛЬНИЙ МЕЙК

Макіяж британської герцогині вражає своїм мінімалізмом, простотою та витонченістю водночас. Зволожуючі сиворотки, вирівнювачі тону та консилер для очей роблять поверхню шкіри ніжною та рівною. Легка пудра та персикові або ніжно-рожеві рум'яни для вилиць відкреслюють риси обличчя. Особливу увагу герцогиня приділяє лінії брів. Повіки Кейт фарбує різними відтінками коричневих тіней. Щодо макіяжу губ, герцогиня надає перевагу прозорому блиску. 

ЛЕГКІ ХВИЛІ

У зачісці Кейт надає перевагу максимально природним завиткам. Легкі хвилі підкреслюють лінії обличчя, а романтичні завитки волосся біля вилиць роблять акцент на очах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське весілля: Якою буде церемонія Принца Гаррі і Меган Маркл