Експерт з етикету прокоментував схожість у поведінці Меган Маркл і принцеси Діани

Експерт з етикету помітив схожість у поведінці Меган Маркл і принцеси Діани
gettyimages.com

Колишній королівський дворецький розповів про неймовірну схожість між Меган Маркл та Леді Ді.

Поделиться:

Колишній королівський дворецький, експерт з етикету Грант Гарольд в інтерв'ю для британського видавництва Enews розповів про неймовірну схожість між майбутньою принцесою та матір'ю принца Гаррі принцесою Діаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл уперше з'явилася на публіці з Єлизаветою IІ

У Міжнародний жіночий день Меган та Гаррі відвідали Бірмінгем, де королівська наречена дозволила собі обійняти кількох школярів. Такі вчинки вважають нетиповими для британських монархів, однак викликають задоволення у народу. Таку поведінку Меган демонструвала вже неодноразово. 

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Більше 30 років тому Леді Ді вчиняла точно так само, не шкодуючи емоцій, щирих жестів та обійм для простих людей. Грант Гарольд зауважив, що незважаючи на доброту свого серця та прихильне ставлення до свого народу, нині Меган не повинна, до прикладу, робити фото із шанувальниками або роздавати свій автограф охочим. 

Фото: gettyimages.com

«Їй доведеться стежити за тим, що вона говорить, і як вона це робить. Меган потрібно буде контролювати кожен свій крок - як їсть, як тримає свою чашку, як одягається. Їй потрібно буде пристосуватися до дуже багатьох речей», - стверджує Гарольд. 

Екс-дворецький також додав, не варто забувати, що Меган Маркл росла зовсім в іншій країні і виховувалася під впливом інших традицій, на відміну від герцогині Кейт Міддлтон. 

Чудово, що у Меган є гарна порадниця (прим. ред. - Кейт Міддлтон), яка зможе дати їй цінні поради і багато чому навчити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон vs Меган Маркл: Пластичний хірург визначив, хто найвродливіша