Принц Гаррі та Меган Маркл отримали письмовий дозвіл на шлюб від Єлизавети II

Принц Гаррі та Меган Маркл отримали письмовий дозвіл на шлюб від Єлизавети II
gettyimages.com

Світлина документа з’явилась на офіційній сторінці королівської родини у Twitter.

Поделиться:

Королева Єлизавета ІІ дала офіційний письмовий дозвіл на одруження свого онука принца Гаррі та його нареченої Меган Маркл. Про це повідомлено на офіційній сторінці королівської родини у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві весільні сукні і 5 o’clock tea у палаці для всіх: Як Британія готується до королівського весілля

Фото: gettyimages.com

Державна печатка королеви прикрашена геральдичними символами, кожен з яких має своє особливе значення: Червоний Дракон – символ Вельсу, троянда, чортополох та конюшина – символ королівства, а три червоні мушлі – символ родини покійної принцеси Діани.

Так як сім’я Меган Маркл не має власного герба, її символами стали: троянда - символ США, золоті маки - квітка Каліфорнії, штату, де народилася наречена Гаррі та  оливкові гілки з державної печатки Америки.

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Ми даємо згоду на укладання шлюбу між нашим Найдорожчим та любим онуком Принцом Генрі Чарльзом Альбертом Девідом Вельським, Лицарем-Командором Вікторіанського Ордену та Рейчел Меган Маркл.

Після такої новини шанувальники королівської родини стверджують, що королева недолюблює обраницю свого онука, адже у листі не звернулась до неї, як до «гідної довіри та любої», як свого часу до Кейт Міддлтон. Меган Маркл вже декілька разів намагалася налагодити стосунки з королевою і навіть змінила віру - з протестантизму в англіканство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де принц Гаррі та Меган Маркл житимуть після весілля