Принц Вільям розповів, як минули перші ночі після народження сина

Новоспечений батько задрімав під час церковної служби.

Поделиться:

ЗМІ обговорюють курйоз, що трапився з принцом Вільямом. Журналісти стверджують, що новоспечений батько куняв під час церковної служби у Вестмінстерському абатстві. Принц Вільям був на службі разом із молодшим братом Гаррі та його нареченою Меган Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл посадила принца Гаррі на дієту

Судячи з фото, принц силився не закрити очі та не заснути. На такий курйоз стрімко відреагували фанати королівської родини. Мовляв, він поводиться як справжній батько новонародженої дитини. В одному з інтерв'ю Вільям розповів, що поки малюк не дуже порушує звичний ритм життя їх родини, але не заперечує, що в майутньому в них можуть бути проблеми зі сном:

Раніше ми добре спали. Подивимося, що буде тепер. Все залежить від його поведінки. 

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Лише декілька днів тому дружина принца Вільяма герцогиня Кейт Міддлтон народила йому третю дитину - сина Луі Артура Чарльза. Певно, татусь не встигає добре виспатись. 

Тим часом, з'явилась ще одна новина про новонародженого принца Луі. Стало відомо, що хлопчик отримав свій перший офіційний документ - свідоцтво про народження. Видача свідоцтва відбулася в Кенсінгтонському палаці. Принц Вільям розписався в книзі реєстрації народжень в присутності представника відділу реєстрації актів цивільного стану Вестмінстера.

У свідоцтві повне ім'я принца - Його Королівська Високість принц Луі Артур Чарльз Кембриджський. Професії батька та мами записані як «принц і принцеса Сполученого Королівства». Нагадаємо, що Луі - п'ятий на черзі спадкоємець британського трону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі визначився з боярином на весілля