Вагітність їй до лиця: 5 образів Кейт Міддлтон

Які модні тренди полюбляє герцогиня.

Поделиться:

Кожен вихід герцогині Кейт Міддлтон приваблює мільйони жінок своєю витонченістю та елегантністю. Навіть від час вагітності Кейт не відмовляється від суконь та підборів. Британські видання стверджують, що Кейт втретє стане мамою вже цього місяця. А поки герцогиня не припиняє з'являтись на публіці у модних нарядах, що підкреслюють її милий вагітний животик. Як одягається Кейт Міддлтон, будучи при надії, та яких модних тенденцій дотримується - дивіться далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як принц Вільям та Кейт Міддлтон назвуть майбутню дитину

КЛАСИЧНЕ ПАЛЬТО 

Класичне пальто прямого крою робить образ майбутньої матусі жіночним, стильно підкреслюючи вагітний животик. Кейт надає перевагу яскравим відтінкам тканини і прикрашає свій лук маленьким капелюшком і туфлями на невисоких підборах. 

ЛЕДІ У КАПЕЛЮШКУ

У Кейт неймовірно багато стильних капелюшків. Вона майстерно поєднує різні види капелюшків із вишуканими вбраннями, щоразу створюючи нові образи для королівських подій. 

СТИЛЬНИЙ ГОРОХ 

Речі в мілкий або великий горох додають свіжості образу вагітної жінки. Легка тканина в горошок наче дихає легкістю та ніжністю. Це ідеальний варіант луку для весняної прогулянки. До речі, гороховий принт - один із найпопулярніших навесні 2018-го. 

АНІМАЛІЗМ

Сміливий анімалістичний принт не лякає британську герцогиню. Навіть такий яскравий весняний тренд Кейт майстерно ввела у свій гардероб. Кейт Міддлтон комбінує речі в стилі анімалізму з класичними туфлями, стильними капелюшками або сукнями-футляр. 

ТУФЛІ-ЧОВНИКИ 

Класичні туфлі-човники на шпильці із гострим носком роблять лук ніжним та витонченим. Наймоднішими кольорами цього виду туфель вважаються нюд, чорний та червоний. Кейт надає перевагу шкіряним, оксамитовим туфлям або туфлям із замші. 

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон востаннє перед пологами відвідала офіційний захід