Горбунов, Денисенко і Сова розповіли про улюблені місця відпочинку в Україні

Актори поділилися найкращими спогадами з дитинства

Поделиться:

Напередодні прем’єри продовження комедійного серіалу Село на мільйон-2 зіркові актори зізналися, що зйомки у мальовничих куточках України розбудили спогади про улюблені місця відпочинку в дитинстві. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал про свою героїню: На Катю чекає чудова історія кохання

Український ведучий та актор Юрій Горбунов виконує роль священика Любомира, який завжди дасть гарну пораду тим, хто цього потребує. Він має спокійний характер і живе розміреним життям. Юрій зізнається, що як і його герой, любить тишу і обирає для відпочинку місця, де можна отримати новий заряд натхнення.

Я дуже люблю відпочивати в Карпатах, в основному це Ворохта, Яремче та Буковель. Адже це так важливо, - щоб була не просто чарівна природа, а й комфортні умови для відпочинку.

Крім того, зірковий ведучий розповів, що полюбляє відпочинок на узбережжі моря, особливо в Одесі. Її колорит, місцеві жителі та кухня дарують гарний настрій.  

Виконавець ролі сільського голови Діми актор Дмитро Сова поділився своїми спогадами про підкорення Говерли.

Я дуже люблю гори. Вони різні у кожний сезон. Вихід на Говерлу - це було щось незабутнє. А також я люблю Київське море і відпочинок на природі. Багаття, пісні під гітару, хороша компанія - і відрізнити Київське море від Чорного вже не так легко.


Один із претендентів на мільйон виконавець головної ролі Євгеній Капорін поділився улюбленим місцем для відпочинку із дитинства.

Коли я вільний від роботи, то приїжджаю у село Шалігіно, де жили мій дідусь та бабуся. Тут пройшло літо мого дитинства, і я обов’язково розповім про це місце своїм онукам.

Акторка Наталка Денисенко розповіла про улюблені місця для відпочинку із сім’єю. 

Надзвичайно важливе значення має для нас місце, де провів своє дитинство мій чоловік Андрій, - Тетерівський масив у Житомирській області. Там дуже красива природа, річка, ліс - все, що потрібно для сімейного відпочинку. 

Крім того, Наталка зізналася, що обожнює приїжджати у своє рідне місто Чернігів і вважає його чудовим місцем, куди можна поїхати на відпочинок у вихідні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Село на мільйон»: чи змогли б Кошмал, Капорін та Войтенко повторити подвиг своїх героїв