Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як на неї реагують на вулиці

Школа

Акторки Олена Курта та Ірина Кудашова поділилися таємницями зі зйомок серіалу Школа.

Поделиться:

Мільйони переглядів, шалене обговорення та вражаючі історії зі шкільного життя - серіал Школа став справжнім відкриттям українського телебачення. Актори мелодрами одразу після прем'єри прокинулись знаменитими. Героїня Олени Курти - завуч Дарина Петрівна, комусь здається занадто суворою та підступною, а в інших її жорстка поведінка викликає захват. Ученицю Вероніку, яку втілила на екрані акторка Ірина Кудашова, обговорюють не менше через постійні конфлікти із мамою, яка пожертвувала заради доньки особистим життям. Що спільного в Олени та Ірини із їх героїнями - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завуч Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як вживалася у свою роль

Ірина Кудашова зізналася, що життя після зйомок серіалу змінилось кардинально. Дівчина стверджує, що стала більш впевненою у собі та отримала багато корисного досвіду. 

У мене було 30 тис. підписників, а коли я прокинулась після прем'єри - їх стало 100!

Ірина також розповіла, що вжитися у роль було неважко, адже героїня Вероніка їй дуже близька. У неї в житті теж був період, коли не хотілося йти у школу, був сумний настрій та постійна вередливість. Однак цей період швидко минув.

На щастя, булінг у школі мене не зачепив, проте такі випадки були. Учні організовували бійки у школі і знущалися над одним із однокласників, який був не таким, як усі. 

Ірина вважає, що під час навчання в школі важливо залишатися собою, показувати свої таланти і старатися подружитися з усіма. 

Дівчинка додає, що після зйомок серіалу почала сумувати за своїми колегами. Протягом 4 місяців актори працювали над серіалом, а зараз бачаться вкрай рідко. 

Ми стараємось частіше зустрічатися, влаштовуємо міні-вечірки та спільно переглядаємо серії. Але звичайно, інколи стає сумно і не вистачає драйву, який був під час зйомок. 

Акторка Олена Курта зізналася, що разом із роллю отримала й відчуття відповідальності. Олена хвилювалася, чи правильно донесла зміст свого образу. 

Звичайно, на вулиці мене багато хто впізнає, просить сфотографуватися. Хтось говорить, що розуміє мою героїню. Певно, її суворість викликана великою відповідальністю на посаді. 

Що стосується теми цькування у школі, акторка вважає, що школярам важлива підтримка близьких людей та друзів. Тому коли трапиться неприємна ситуація, їм буде з ким поговорити та поділитися своєю проблемою. 

У мене було дуже насичене шкільне життя. Я закінчила школу 20 років тому і досі підтримую зв'язки із деякими однокласниками та викладачами. Ми зідзвонюємось, спілкуємось, вітаємо один одного зі святами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

Новости по теме