До Instagram-акаунту Школи долучилися понад 300 тис. підписників

Школа

Кількість прихильників серіалу зростає.

Поделиться:

Школа стала найрейтинговішим серіалом на українському телебаченні у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). Актори стрічки здобули велику популярність, а заразом – і велику кількість прихильників.

Глядачам Школи не лише було цікаво спостерігати за серіями, вони досі активно стежать за життям своїх кумирів. Так, сторінка Школи в Instagram @top.school вже об'єднала понад 300 тис. шанувальників серіалу. Саме там можна дізнатися цікаві новини про стрічку та про її акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходив попередній кастинг на другий сезон Школи (відео та фото)

Нагадаємо, популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролу у серіалі Школа на 1+1, вирушать у всеукраїнський тур, під час якого відбудеться низка фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України.

«Школа» – перший україномовний серіал виробництва 1+1 Продакшн, який розповідає про реалії життя школярів та їхні стосунки з викладачами та батьками. Нещодавно стрічка була представлена на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у Каннах, де викликала неабиякий інтерес та за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Олі Полякової долучилася до народного кастингу Школи

Головні ролі у першому сезоні серіалу Школа виконали Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво – 1+1 Продакшн. Продюсери серіалу – Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Новости по теме