Стала відома дата прем’єри серіалу Школа на 1+1

Школа

Новий україномовний серіал розповість невигадані історії з життя сучасної школи.

Поделиться:

15 січня о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра україномовного серіалу Школа, який розповість невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки із викладачами та батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці серіалу Школа: «Цей проект став стартом для нових українських зірок»

У центрі серіалу - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської мови Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

За словами головного продюсера розважальних програм телеканалу 1+1 Ольги Слісаренко, у головних героях школярі впізнають своїх батьків, а дорослі матимуть змогу побачити, чим живуть сучасні українські підлітки:

«Школа — це такий собі розріз сучасного українського суспільства, де кожен прагне стати щасливим і заможним, але способи досягнення цілей дуже різні. Ми одразу поставили собі за мету зробити продукт, який максимально наближений до реального життя, адже школа — це те, що було у кожного мінімум один раз, більшість нашої аудиторії переживає цей досвід вдруге з власними дітьми. І це одвічна тема проблем батьків і дітей, різних світоглядів. У серіалі велику увагу ми приділяємо гаджетам, адже це надважлива частина нашого життя, і сучасні підлітки, аргументуючи свою інакшість, часто апелюють до того, що їхні батьки не знають, що значить рости в епоху Інтернету і боротися за лайки», - коментує Ольга Слісаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу. Діти виконала роль у серіалі Школа

Головні ролі в серіалі Школа виконують Яна Андрєєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Саундтреком серіалу стала нова композиція українського гурту Антитіла «Там, де ми є» (TDME), яка була презентована у Сніданку з 1+1.

Виробництвом серіалу займався 1+1 Продакшн, а режисерами стали Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін та Сергій Уманець.

Дивіться серіал «Школа» з понеділка по четвер о 20:15 на 1+1.

Новости по теме