Стали відомі імена блогерів, які лідирують у народному кастингу Школи

Школа

Потенційні переможці першого етапу народного кастингу на другий сезон популярного серіалу.

Поделиться:

У лютому телеканал 1+1 оголосив народний кастинг на другий сезон українського серіалу Школа. За умовами відбору, до 1 квітня 2018 року охочі стати частиною популярної стрічки, мають розмістити в Instagram свою світлину з хештегом #кастингшкола2, відзначивши сторінку @top.school. Сотня учасників, яка збере найбільшу кількість вподобань, потрапить до другого етапу народного кастингу, про старт якого ми повідомимо пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ольги Фреймут хоче потрапити до серіалу «Школа»

Зазначимо, що під час другого етапу відбору на сайті 1plus1.ua відбудеться голосування за ТОП-100 учасників. Опісля щасливих переможців запросять на зйомки Школи.

Наразі до ТОП-100 потрапили наступні блогери. Але ви ще маєте час змінити цю «картину». Не проґавте свій шанс потрапити до рейтингового українського серіалу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів про акторку Альону Курту, які вас здивують

Нагадаємо, що продюсер серіалу Ольга Слісаренко відкрила деякі таємниці наступного сезону. Так, у нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б. Також у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б. Глядачі дізнаються, з ким буде Паша, Нікою або Лолою. У цьому трикутнику може з'явитись четверта людина, яка буде заважати героям побудувати щасливі стосунки. Крім того, у другому сезоні стане відомо, чи повернеться Алекс з Америки, та чи зможуть вони з Катею бути разом, як складеться життя у Дарини Петрівни, і чи знайде вона особисте щастя.

Новости по теме