У Каннах формат серіалу Школа придбали три компанії

Школа

Серіал Школа викликав зацікавлення у світової телеспільноти

Поделиться:

 

 виробництва 1+1 Продакшн був представлений на найбільшій європейській щорічній виставці аудіовізуального контенту MIPTV-2018 у французькому місті Канни. Стрічка була показана в рамках програми Fresh Fiction around the world, де презентують найбільш інноваційні, креативні та успішні серіали з усього світу. 

Україномовний продукт викликав неабияке зацікавлення світової телевізійної спільноти, після чого за перші кілька днів виставки три телекомпанії виявили бажання придбати формат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Олі Полякової долучилася до народного кастингу Школи

Нагадаємо, Школа – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їхні стосунки з викладачами та батьками. Стрічка Школа стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). Середня частка за перші 4 тижні показу становила 15.8% по аудиторії 18-54 (Україна) та 12.1% – по 18-54 (50К+). Середня аудиторія однієї серії – приблизно 2 млн глядачів, а загальне охоплення за 4 тижні перевищило 18.5 млн (4+, Україна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Яніна Андреєва вперше показала свою доньку

У центрі серіалу - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл та намагаються вирішити проблеми учнів. Головна героїня Катя у виконанні акторки Яніни Андреєвої - успішна бізнес-леді, чия донька переживає кризу підліткового віку. Саме заради доньки Яна йде працювати до школи вчителькою економіки. У цей час до навчального закладу також приходить новий викладач англійської, колишній адвокат Алекс, роль якого виконує Микита Вакулюк. У Алекса є наречена, яка живе у США, у той же час між ним та Катериною спалахують нові почуття.

Головні ролі в серіалі «Школа» виконують Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Виробництво – «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Новости по теме