Зірка Школи Яніна Андреєва вперше показала свою доньку

Школа

Акторка розповіла, як чоловік відреагував на її «кохання» з Алексом зі Школи.

Поделиться:

Улюблениця глядачів, акторка серіалу Школа Яніна Андреєва, яка виконала роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни, в ефірі Сніданку з 1+1 вперше познайомила глядачів зі своєю донькою Веронікою. Цікаво, що її звуть так само, як і серіальну донечку, роль якої виконала акторка Ірина Кудашова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперфіналіст Голосу. Діти взяв участь у народному кастингу Школи

У прямому ефірі ранкового шоу Яніна розповіла, як підтримували її чоловік із донечкою під час зйомок у серіалі:

«У нашій сім’ї дуже мудрий тато, він проявив себе як справжній чоловік і став для мене підтримкою у всьому, у тому числі у вихованні Вероніки. Разом вони готували смаколики, які потім привозили мені на зйомки, гралися, відвідували бабусь. Я була спокійна за нашу доньку і розуміла, що у неї все добре», - поділилася матуся.

Також зірка розповіла, як її коханий чоловік Дмитро ставився до зйомок романтичних сцен із партнером по серіалу Микитою Вакулюком, який зіграв роль вчителя англійської Алекса:

«Ми з Дмитром в шлюбі вже більше 10 років, і коли ми тільки познайомилися, він знав, що я творча особистість. На початку стосунків, звичайно, у нас були ревнощі, але зараз  він ставиться абсолютно спокійно до романтичних сцен із моєю участю на екрані. А поцілунки з Алексом ми репетирували спочатку вдома з Дмитром, а потім він мене відпускав на зйомки», - поділилася Яніна.

Акторка також розповіла, що фанати та бажаючі потрапити до другого сезону серіалу Школа постійно пишуть в соціальних мережах, щоб дізнатися подробиці кастингу.

«Мені приємно, що кастинг викликав такий ажіотаж серед наших глядачів. Мені інколи навіть пишуть, щоб я допомогла підготуватися до проходження цього етапу. Але я раджу заходити на кастинг платформу і там дізнатися всі подробиці. Ми з акторами вже в передчутті 2 сезону і дуже чекаємо на нових партнерів по знімальному майданчику».

Нагадаємо, серіал «Школа» - перший україномовний серіал про проблеми сучасних підлітків. Для написання сценарію серіалу «Школа» авторами були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їх батьками.

Для пошуку зірок нового сезону серіалу телеканал 1+1 оголосив народний кастинг, взяти участь у якому зможуть всі охочі, заповнивши заявку на кастинг платформі 1+1. Для другого сезону команда проекту продовжить шукати харизматичних людей віком від 16 до 40 років, які на власному досвіді пережили серіальні історії та зіткнулися зі схожими проблемами у житті. Перевагою для участі у кастингу буде вміння впевнено триматись перед камерою, володіння українською мовою, музичними інструментами або інші яскраві захоплення і таланти.

Прем’єра другого сезону відбудеться вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена блогерів, які лідирують у народному кастингу Школи

Новости по теме