Стартували зйомки другого сезону популярного серіалу «Слуга Народу»

Знімальна команда готує не лише другий сезон серіалу, а й повнометражний фільм.

Поделиться:

У суботу, 13 серпня, стартували зйомки другого сезону популярної політичної комедії «Слуга народу», яка в минулому році з великим успіхом пройшла на телеканалі 1+1.

Виробництвом серіалу займається Студія «Квартал-95». Крім другого сезону серіалу, який скоро глядачі зможуть переглянути на 1+1, творча команда готує повнометражний фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуга народу та Світ навиворіт стали найпопулярнішими телепроектами

Перший знімальний день «Слуги народу-2» проходив на Центральному залізничному вокзалі в Києві. За сюжетом президент відправляється в робочу поїздку містами України, що викликає величезний ажіотаж серед преси.

Журналісти з мікрофонами, камерами і фотоапаратами намагаються домогтися відповідей на свої запитання і не дають проходу представнику влади. У ролі ЗМІ виступили реальні українські журналісти. Спеціально для зйомок цього епізоду орендовали один з перонів вокзалу і пасажирський поїзд.

Серіал триває, тому що він цікавий і нам, і глядачам. І не тільки в Україні. «Слуга народу» – це втілена віра і надія мільйонів людей в те, що порядні люди у високих кабінетах – це можливо, що корупцію можна перемогти. І вже точно потрібно з нею боротися. Ми робимо це тими інструментами, які нам доступні. Поки – в кіно, каже Володимир Зеленський.

За словами Володимира Зеленського, люди завжди хотіли бачити при владі чесних і гідних людей: Шарль де Голь, Махатма Ганді були в своїх країнах не лише керівниками, а справжніми лідерами – авторитетними і шанованими.

Нагадаємо, «Слуга народу» – це багатосерійна історія про те, як жителі України обирають президентом країни звичайного вчителя історії Василя Голобородька. Головний герой піклується про свій народ і активно бореться з корупцією.

У другому сезоні, в зв'язку з погіршенням економічної ситуації, кредит народної довіри до Президента стрімко падає. Для стабілізації ситуації в країні Голобородьку необхідно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 млрд євро. Її можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і прийняті антикорупційні закони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуга народу: 15 маловідомих фактів про комедійний політичний серіал

Однак Верховна Рада, якою таємно керують олігархи, блокує голосування по пакету цих законів. Щоб реалізувати свої плани Президент відправляється в подорож Україною. Він побуває в Харкові, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі та у Львові. Його чекає велика кількість пригод, випробувань і навіть переслідування «тітушок».

Про те, яким тернистим може бути шлях до світлого майбутнього і якою ціною можна досягти своєї мети – в політичній комедії «Слуга народу-2», в ефірі телеканалу 1+1.

Чому був такий успішний перший «Слуга народу»? Це добра казка, заснована на майбутніх реальних подіях – ми на це сподіваємося. Зважаючи на високі рейтинги, наш народ вірить в казки більше, ніж реальним політикам, каже продюсер Сергій Шефір.

Минулої осені «Слугу народу», на телеканалі 1+1, подивилося 20 млн українців. Серіал став одним з найуспішніших телепродуктів осіннього сезону на українському телебаченні і очолив топ розважальних і художніх телепроектів.