У Межигір'ї знову оселилася родина президента

Лідер країни зупинився в розкішній резиденції.

Поделиться:

У День Незалежності, 24 серпня, відбудеться національна прем'єра фільму «Слуга народу-2» на каналі «1+1». Нагадаємо, що це - продовження історії народного президента Голобородька. Стрічку показували в кінотеатрах України та Білорусі взимку цього року. «Слуга народу-2» став одним із лідерів бокс-офісу серед українських фільмів. А ось в інтернеті його досі не можна було знайти.

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ: Хто ви зі «Слуги народу»?

А восени глядачі «1+1» побачать продовження улюбленого серіалу. Щоб не було плутанини, він отримав нову назву «Слуга народу. Від любові до імпічменту».

На зйомках серіалу постійно сповнюють цікаві моменти, про які глядачі можуть навіть не здогадуватися, наприклад…

Голобородько оселився в Межигір'ї

Сцену сніданку сім'ї президента Голобородько знімали в місці, де жив реальний президент, правда, вже колишній. Зйомки проходили в центральному залі «Межигір'я» під наглядом коменданта «Хонки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторку Олену Кравець заскочили на зйомках в обіймах іншого чоловіка

Новорічне звернення Голобородька знімали в реальному кабінеті екс-президента

У розпалі літа знімали новорічне звернення Василя Голобородька, якого грає Володимир Зеленський, в кабінеті екс-президента України в маєтку «Межигір'я». Глядачі вперше на екрані побачать стіл, за яким сидів Янукович, а також його домашню бібліотеку.

Кабінет президента Голобородько знімали в Академії внутрішніх справ

Адміністрацію Президента знімають у двох місцях: інтер'єр - в Академії внутрішніх справ, екстер'єр - на території ВДНГ. До речі, стіни в кабінеті президента Голобородька кіношники спеціально заради зйомок перефарбовували в інший колір.

Зустріч олігархів кіношники знімали в реальній колонії

Щоб картинка виглядала максимально правдоподібною, зйомки вирішили проводити на території чинної Бучанської виправної колонії. Вся знімальна група проходила детальний інструктаж і огляд працівниками виправної установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський схуднув на 6 кг заради ролі