Володимир Зеленський розповів про головну інтригу другого сезону серіалу «Слуга народу»

Володимир Зеленський розповів про головну інтригу другого сезону серіалу

Нові серії «Слуги народу» будуть більш захопливими та заплутаними

Поделиться:

Нещодавно почалися зйомки другого сезонуСтартували зйомки другого сезону серіалу «Слуга народу» улюбленого глядачами комедійного політичного серіалу «Слуга народу» студії «Квартал 95» про чесного і принципового Василя Голобородька (Володимир Зеленський) - вчителя історії, який волею долі став Президентом країни і намагається зробити життя в ній кращим.

Режисер стрічки Олексій Кірющенко зазначив, що другий сезон буде складнішим та багатоплановішим від попереднього. Так, у нових серіях буде більше сюжетних ліній та цікавих сценарних поворотів: «Буде лінія олігархів та боротьби з ними, лінія особистих стосунків, багато ліній різних героїв, окрім Президента».

У нових серіях «Слуги народу» телеглядачі ближче познайомляться з родиною свого улюбленого героя Василя Голобородька - його батьками (Наталя Сумська та Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Крім того, відбудуться деякі зміни в команді чесного Президента. За задумом сценаристів, у нього з'явиться новий радник.

Кожна серія – це окрема частина серіалу. Проте, сюжети повнометражного фільму «Слуга народу», показ якого з успіхом пройшов у кінотеатрах України минулого року, і другого сезону серіалу пов'язані. Так, в новій 24-серійній стрічці, окрім подій, показаних у повному метрі, телеглядачі побачать пригоди Президента і колишнього Прем'єр-міністра, які передували їм, а також - продовження цієї історії.

У серіалі буде кілька «хвиль». Спочатку буде відчуття, що він все програв, потім - відчуття, що він виграв, але головної інтриги – чи буде другий термін – я не розповім. Побачите. Все як у житті, –розповів журналістам ТСН Володимир Зеленський.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Слуга народу» з великим успіхом транслювався на телеканалі «1+1» в 2015 році і став одним з найуспішніших телепродуктів осіннього сезону на українському ТБ. Другий сезон комедійного серіалу також можна буде побачити на телеканалі «1+1».