Як правильно доглядати за бровами: професійні процедури та догляд в домашніх умовах

Як правильно доглядати за бровами: професійні процедури та догляд в домашніх умовах
Фото: Міс Україна Всесвіт 2016 (@alena_s_13)

У програмі Сніданок. Вихідний експерт розповіла про те, як зробити брови густими та здоровими в домашніх умовах.

Поделиться:

Не дивно, що тема догляду за бровами не зникає зі шпальт сучасних таблоїдів, адже густі широкі брови суттєво змінюють обличчя.

У містах з’явилося безліч косметологічних салонів, які спеціалізуються виключно на бровах, а на прилавках магазинів постійно поновлюється асортимент спеціальних засобів по догляду за бровами.

У студію програми Сніданок. Вихідний завітала постійний експерт Ірина Медвєдєва, яка розповіла про те, як зробити брови густими та здоровими в домашніх умовах, а також познайомила з сучасними методиками візуального покращення стану брів.

На жаль, не всім пощастило мати густі та широкі брови. Найчастіше зустрічаються такі проблеми: рідкі, асиметричні чи занадто коротки брови. Більш того, з віком волоски стають занадто слабкими і взагалі зникають.

ЯК ПРАВИЛЬНО ДОГЛЯДАТИ ЗА БРОВАМИ

Професійний догляд

– Мікро блендінг

Для власниць рідких брів існує безліч варіантів професійного догляду за бровами. Особливо популярним є перманентний татуаж. З часом змінилася техніка виконання, обладнання, тож в результаті отримуємо натуральний вигляд брів.

Процедура отримала назву мікро блендінг. Рівномірний та натуральний колір тримається близько року.

Перед тим, як погодитися на процедуру, варто переконатися, що майстер дійсно вправний. Окрім цього, потрібно остерігатися герпесу. Якщо ви страждали від цього вірусного захворювання, варто попередньо пройти курс лікування.

Звертайте увагу, щоб спеціаліст працював у перчатках. До і після процедури ділянка для татуажу має бути продезинфікована, як і обладнання.

– Нарощування брів

Стрімкий розвиток косметологічних технік дозволяє наклеїти окремі волосинки на спеціальний клей. Процедура досить дорога, при цьому такі брови тримаються 2-3 тижні. Щоб не зіпсувати вигляд, радять не вмиватися та не спати обличчям в подушку.

Перед тим, як нарощувати брови, варто перевірити, чи не викликає алергію спеціальний клей, за допомогою якого кріпляться волосинки.

Догляд в домашніх умовах

– Масаж

Для цього не потрібне спеціальне обладнання, достатньо скористатися жорсткою зубною щіткою. Вона посилить кровообіг, що допоможе зробити брови міцнішими та доглянутими.

– Маска

Після масажу на брови можна нанести звичайну рицинову олію або з змішати її з вітамінами.

– Пінцет

В косметичці кожної красуні має бути пінцет. Якщо ви бачите, що волосинка росте криво, можете в будь-який момент підкорегувати форму. До початку процедури варто продезинфікувати поверхню брів та пінцет безспиртовим розчином.

– Вітаміни

Монодієти чи незбалансоване харчування можуть призвести до випадіння брів. Тож варто вживати достатню кількість фруктів, овочів та білків тваринного і рослинного походження.