Як уникнути випадіння волосся

Що призводить до втрати шевелюри, знає Сніданок. Вихдний

Поделиться:

Втрата волосся – проблема, яка турбує багатьох дівчат та жінок. Із-поміж основних причин випадіння - спадковість, порушення гормонального фону та стрес. Однак є ще кілька чинників, які можуть призвести до такої проблеми. Що погіршує стан волосся, знає програма Сніданок. Вихідний.

Дізнавайтеся просто зараз, від чого шевелюра втрачає силу.

  1. МОНОДІЄТИ

Дієти, які охоплюють лише якийсь один продукт негативно позначаються на здоров’ї волосся. Вони дозволяють вживати тільки вуглеводи, тільки білки чи, наприклад, змушують відмовитися від протеїнів. Організму ж потрібне здорове збалансоване харчування. Основну його частину мають становити протеїни (яйця, м’ясо, риба), фрукти, овочі та злаки.

  1. ГАРЯЧА ВОДА

У жодному разі не мийте волосся водою високої температури. Подбайте, аби під час миття вода була теплою, а під час ополіскування  - прохолодною.

  1. ТУГИЙ ХВІСТ

Не робіть тугі хвости чи вузлики. Така зачіска душить волосся, робить ламким та сухим.

  1. ГУМКИ

Не зав’язуйте хвости чи коси гумками ,які виривають волосся. Ліпше використовуйте крабики чи «лояльні» шпильки, які добре фіксують.

  1. ШАМПУНІ

Не користуйтеся аби-яким шампунем. Добирайте правильний засіб спеціально для свого волосся. Якщо не знаєте, який саме у вас тип, подивіться на свою шкіру. Якщо вона сухувата, волосся таке саме.

 

Дивіться Сніданок. Вихідний у суботу та неділю на телеканалі 1+1.