Чорний шоколад із перцем чилі: Як готувати пікантний напій
Сніданок. Вихідний
У вихідні
Валентина Хамайко поділилася цікавим рецептом шоколаду
Чорний шоколад із перцем чилі – саме той напій, який збагатить вас бадьорістю на увесь день. І це не жарт.
Так, у ефірі ранковго шоу телеканалу 1+1 Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла про дивовижні якості цього смаколика:
Якщо вірити легенді Ацтеків, то він дарує витримку, надає впевненості і навіть мудрості
ЧОРНИЙ ШОКОЛАД З ПЕРЦЕМ ЧИЛІ: ІНГРЕДІЄНТИ
- Чорний шоколад 150 г
- Молоко 500 мл
- Кориця 1 ч.л.
- Крохмаль 1 ч. л.
- Ванільний цукор 1 ч.л.
- Перець чилі 05, ч.л.
ЧОРНИЙ ШОКОЛАД З ПЕРЦЕМ ЧИЛІ: ЯК ГОТУВАТИ
- Ретельно подрібніть шоколад.
- Підігрійте молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.
- Додайте корицю ,перець чилі і ванільний цукор.
- Зробіть мінімальний вогонь.
- Насипте шоколад і розмішуйте до повного розчинення.
- Для густоти додайте крохмаль.
- Налийте шоколад у чашку і посипте перцем чилі або корицею.