Чорний шоколад із перцем чилі: Як готувати пікантний напій

Чорний шоколад із перцем чилі: Як готувати пікантний напій

Валентина Хамайко поділилася цікавим рецептом шоколаду

Поделиться:

Чорний шоколад із перцем чилі – саме той напій, який збагатить вас бадьорістю на увесь день. І це не жарт.

Так, у ефірі ранковго шоу телеканалу 1+1 Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла про дивовижні якості цього смаколика:

Якщо вірити легенді Ацтеків, то він дарує витримку, надає впевненості і навіть мудрості

ЧОРНИЙ ШОКОЛАД З ПЕРЦЕМ ЧИЛІ: ІНГРЕДІЄНТИ

  1. Чорний шоколад 150 г
  2. Молоко 500 мл
  3. Кориця 1 ч.л.
  4. Крохмаль 1 ч. л.
  5. Ванільний цукор 1 ч.л.
  6. Перець чилі 05, ч.л.

ЧОРНИЙ ШОКОЛАД З ПЕРЦЕМ ЧИЛІ: ЯК ГОТУВАТИ

  1. Ретельно подрібніть шоколад.
  2. Підігрійте молоко на середньому вогні до слабкого кипіння.
  3. Додайте корицю ,перець чилі і ванільний цукор.
  4. Зробіть мінімальний вогонь.
  5. Насипте шоколад і розмішуйте  до повного розчинення.
  6. Для густоти додайте крохмаль.
  7. Налийте шоколад у чашку і посипте перцем чилі або корицею.