ТОП-5 подарунків для новонародженого малюка та його батьків

Експерт програми Сніданок з 1+1 Таміла Чехович розповіла, як підібрати гарний і корисний подарунок щасливим батькам малюка.

Поделиться:

Володимир Зеленський: «Ми з Оленою Кравець завжди були разом, навіть у пологовому будинку»Зараз в Україні відбувається справжній бебі-бум, з кожним роком кількість багатодітних сімей збільшується. Постає питання, що ж дарувати друзям та знайомим, у яких нещодавно народилася дитина. Гроші – це, звісно,  корисний та універсальний варіант. Але в такому випадку ви не зможете проявити своєї фантазії та вкласти душу у презент. Наш експерт Таміла Чехович склала рейтинг оригінальних подарунків для малюків та їх батьків.

ПОДАРУНКОВА ФОТОСЕСІЯ

Це особлива фотосесія для малюка, яка робиться в перші декілька тижнів його життя. Така фотосесія буде коштувати від 400 грн.

РАДІО- АБО ВІДЕОНЯНЯ

Корисний подарунок не лише для мами, а й для усієї родини. Коли радіо- та відеоняня в домі всі сплять спокійно: і малюк, і батьки. Такий презент коштуватиме дещо дорожче, але задоволена буде уся сім’я.

СЛІНГ

Слінг (інколи ще називають «кенгуру») – це  такий собі шматок тканини, який використовують для перенесення малюка. Цей подарунок справді може стати у нагоді, адже при цьому  руки матусі будуть вільні і вона зможе виконувати хатню роботу. До речі, японки носять в слінгах дітей аж до 2 років і навіть спортом займаються разом з дитиною. Ціна такого подарунка – від 300 грн.

РОЗВИВАЮЧИЙ КИЛИМ

Розвиваючий килим стане знахідкою для батьків, які хочуть присвятити деякий час собі. Поки тато або мама займатимуться своїми справами, дитину можна буде залишити на цьому килимку на деякий час.

КОМПОЗИЦІЯ ДЛЯ ДИТИНИ ТА МАМИ

Це дуже гарний та оригінальний букет для мами та немовляти. Замість квітів можна використати одяг, різноманітні іграшки, тобто все, що потрібно в перші дні для новонародженого. Такий букет, до речі, можна виготовити власноруч.

Читайте також, відверте зізнання зірки телеканалу 1+1 Олени Кравець про те, що допомогло повернути форму після вагітності