Флорист розповіла, які квіти краще дарувати на День знань

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

4 корисні поради, як правильно обрати квіти на 1 вересня

Поделиться:

Вибрати квіти, підібрати кольорову гаму, вирішити, якою буде обгортка - оформити святковий букет на День знань сьогодні поспішають усі школярі країни. Із наближенням свята ціни на квіти починають підійматися майже вдвічі. Як правильно та вигідно вибрати квіти та скомпонувати їх у красивий букет?

Надавайте перевагу сезонним квітам. Це найкращий варіант для покупки, адже ціни на ці квіти привабливі, а різноманітність варіантів вражає. Продавці стверджують, що саме сезонні квіти - айстри, гладіолуси, георгіни, хризантеми - щороку б’ють рекорди з продажів. Флорист Анастасія Онищенко зауважує, що привабливість сезонних квітів нічим не поступається імпортним голландським квітам.

Звертайте увагу на кольорову гаму. Підбирати колір квітів потрібно залежно від того, кому ви їх даруєте - чоловіку чи жінці.

Якщо це чоловік, надавайте перевагу білому, синьому та зеленому кольору. А якщо це жінка, то краще обрати ніжні пастельні відтінки квітів - рожеві, оранжеві, жовті.

Сміливо даруйте рослини у горщиках. Фіалка, орхідея, цитрусове дерево - існують різноманітні варіанти рослин у горщиках. Зробити такий альтернативний подарунок улюбленому вчителю вважається оригінальною та цікавою ідеєю. Українські продавці стверджують, що рослини у горщиках - це тренд цього сезону.

Ретельно обирайте обгортку. На ринку зараз представлено чимало матеріалу для декору вашого святкового букету. Спеціальний пакувальний папір, стрічки, кольоровий папір - вам потрібно лише трішки пофантазувати та обрати найкращий варіант. Флористи сьогодні пропонують багато красивих композицій. Вони прикрашають букети гілочками калини, декоративними соняшниками, патріотичною або тематичною символікою.

Якщо говорити про те, що вже вийшло з моди і вважається нестильним, то краще не прикрашати букет поліетиленовою плівкою, особливо блискучих кольорів, а також сіткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий етикет: Які букети і кому дарувати

Новости по теме