Анатолій Анатоліч на фестивалі Intertop Shopping Fest показав, як виросли його доньки (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Анатолій Анатоліч на фестивалі Intertop Shopping Fest показав, як виросли його доньки (фото)

Маленьких гостей очікували цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

Поделиться:

У новому сезоні гості SHOPPING FEST отримали можливість не тільки приміряти взуття із колекції INTERTOP для всієї родини, а також поринути в свята атмосферу шопінгу, музики та art & fashion.

Гостей очікував art performance від київських художників нового покоління, одних із самих успішних і модних на сьогодні братів КОСТЕНКО, відомих як BRATY. Висиль та Іван КОСТЕНКО в цьому сезоні створили іміджеву кампанію для INTERTOP, яка складається із серії надихаючих колажів із взуттям. За допомогою графічних елементів із зображенням флори і фауни, а також фірмового стилю братів, колажі підкреслюють переваги кожної моделі і передають особливий настрій взуття. Це вісім неймовірних історій про мрії, які втілюються в INTERTOP! 

В цей вечір була презентована капсульна колекція CHAKSHYN for BRASKA. Бренд CHAKSHYN став переможцем конкурсу #NewGenerationForBraska по результатам голосування журі, в склад якого увійшли представники Ukrainian Fashion Week та INTERTOP. "Бренду CHAKSHYN нещодавно тільки виповнився рік і ми раді, що відмічаємо цю дату колаборацією з головним взуттєвим рітейлером країни. Це чудова можливість представити нашу філософію і естетику більш широкому колу людей. Ми вдячні за підтримку та сподіваємося на подальше плідне співробітництво", – поділилися дизайнери марки Діма Чаюн та Антон Якшин. 

Музичну атмосферу вечора створювали гурт SECRET AVENUE, які стали одним із головних відкриттів молодої української сцени, відіграли на одній сцені з культовими британцями Monarchy та Hot Chip, і вже виступили практично на всіх важливих фестивалях країни. А також гурт THE ELEPHANTS – нове ім’я на українській інді-сцені, артисти абсолютно нового покоління, космополітичного і відкритого світу. Дует THE ELEPHANTS було створено в 2014 року в місті Суми і одразу ж музиканти потрапили на радар багатьох оглядачів і продюсерів, що трапляється вкрай рідко. Вже літом 2016 року THE ELEPHANTS потрапили в лайн-ап декількох масштабних  фестивалів – Hedonism, ZaxidFest, Koktebel Jazz Festival. Драйвовий сет представив DJ PTAKH Антон Дегтярьов.

Частування від LILLET та сюрпризи від INTERTOP та ЕССО. Маленьких гостей очікували цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

INTERTOP SHOPPING FEST відвідали модні експерти Тіна Сізонова, Віолетта Федорова, Діана Глостер, Євгенія Чижевська, Валерія Толочина, Сергій Бадритдинов, Рост Дікой, Влад Іваненко, Роман Тимофєєв, Олексій Нілов, дизайнери Діма Чаюн та Антон Якшин, співачка ONUKA, лідер гурту The Maneken Євген Філатов, співачка Анна Добриднєва, лідер гурту С.К.А.Й. Олег Собчук, телеведучі Анатолій Анатоліч, Андрій Шабанов та Микита Добринін, блогер Артем Травкін, MC Рибік, журналіст та PR-директор PIANOBOY Ольга Шурова.

Новости по теме