День «щасливої сімки»: Одружитись чи перечекати?

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Поради езотерика й астролога, як сьогодні «запрограмувати» сімейне щастя.

Поделиться:

Захопливий збіг трьох сімок у сьогоднішній даті зробив її привабливою для укладення шлюбу. 07.07.2017 р. марш Мендельсона лунатиме в Україні рекордну кількість разів. За попередніми даними – 2805 пар оформлять стосунки офіційно.

Хтось обирав дату завчасно, комусь вона дісталась волею випадку.

Для нас – це просто свято нашого кохання. Свято того, що ми вирішили створити сім’ю та бути разом!, – запевняє Олександр, майбутній чоловік Ганни.

Тим, хто тільки готується до цього вирішального кроку, нагадуємо – зараз процедура укладення шлюбу вже значно спрощена.

Щоб поставити штампи у паспорти, не обов’язково стояти в чергах і місяцями чекати розпису, адже діє програма «Шлюб за добу».

Ви подаєте заявку онлайн, обираєте зручну дату та час,  і просто приходите в той день та розписуєтеся, – інформує Станіслав Куценко, начальник управління юстиції в Києві.

Між іншим, коштуватиме таке весілля вього 85 копійок.

А от езотерик та астролог Симона Бородіна поспішати закоханим не радить категорично. Застерігає: xисло 7 – дуже небезпечне для стосунків. Бо сімка, нібито,  двулика, приречена на самотність, вічні пошуки та відстороненість.

Саме цифра сім зіграє злий жарт, тому що молодята буквально після укладення шлюбу почнуть відчувати порожнечу одне з одним. А отже – шукати щось на стороні, – попережає експерт.

Та, якщо ви вже подали заявку на оформлення шлюбу, не панікуйте – вихід є.

ПОРАДИ, ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ФАТУМУ

1. Потрібно придбати невеличкий камінець ГІРСЬКОГО КРИШТАЛЮ (як сувенір, чи прикрасу). Він забере на себе всю негативну енергетику.

2. КВІТИ НАРЕЧЕНОЇ – мають буи тільки екзотичні. Езотерики попереджають – з традиційними стосунки пари  приречені на провал.

3. СУКНЯ НАРЕЧЕНОЇ – якщо вона повністю біла, додайте яскравий  елемент. А нареченому покладіть до кишені кольорову хустинку.

4. ПАРФУМИ – чим більший шлейф та виразніший запах, тим менше на вас впливатимуть люди з поганими намірами.

Також, оптимізму додає статистика за попередній «наймагічніший день» – 07.07.2007. Тоді розписалося 317 пар, і за 10 років лише 40 із них розлучилось. Тож не будьте забобонними та одружуйтесь!

Я впевнена, що наша молодь упорається зі всіма труднощами і таки доведе, що дата – 07.07.2017 року може бути щасливою, – заспокоює Симона Бородіна.

В народі кажуть: справжньому коханню – все під силу. А за рекордами весільними мають з’явитися демографічні.

Новости по теме