Дізнаємося з чого розпочати шлях у професії кондитер у ефірі «Сніданку з 1+1» разом з Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Знайомство з професією кондитера у "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Продовжуємо знайомство з популярними професіями на сучасному ринку праці в ефірі ранкової програми «Сніданок з 1+1». Телеведучі рубрики «Знайомство з професією» Христя Биковець та Андрій Люховець ретельно вивчають особливості актуальних спеціальностей на платформі Дія.Освіта. А потім тестують отримані знання в реальному житті та діляться з глядачами враженнями й емоціями після робочого дня та виконання справжніх задач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці професії може замінити штучний інтелект: коментар експерта у "Сніданку з 1+1"

У цьому випуску побачимо, як Андрій Люховець спробує себе в найсолодшій професії у всьому світі — професії кондитера. Цей фах увійшов у 5 найпопулярніших серіалів Дія.Освіта на тему перекваліфікації. І це не дивно, бо середня заробітна плата кондитера в Україні 17 тисяч гривень. 

Традиційно базові знання Андрій отримав під час перегляду серіалу та проходження симулятора «Кондитер» на платформі Дія.Освіта. Тож тепер настав час дізнатися, чи зможе він застосувати отримані навички на справжній кухні та спекти мафіни, вартий визнання найвимогливіших ласунів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкриваємо секрети професії флориста у "Сніданку з 1+1" разом із Дія.Освіта

Дія.Освіта — національна едьютеймент-платформа, на якій можна опанувати новий фах, отримати корисні знання і навички в інтерактивній формі. Дивіться серіали, проходьте симулятори, користуйтеся гайдами, вебінарами та подкастами. У кожному з них — корисні інсайти для всіх: і для шукачів професій, і для підлітків, і навіть для глядачів елегантного віку. 

Новости по теме