Ірину Фаріон звільнили, перша зустріч Джо Байдена та лідера Китаю: Головне на ранок у "Сніданку з 1+1" за 16 листопада

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Новини на ранок 16 листопада: наважливіші події в Україні та світі — у Сніданку з 1+1

Головні новини на ранок 16 листопада у новій рубриці "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

У "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube, у рамках нової рубрики "Головне на ранок" розповіли про основні події, якими живе Україна та світ на сьогодні. 

1. В Селидовому на Донеччині всю ніч тривали пошукові роботи на місці влучання російської ракети в будинок. російська армія вдарила із зенітного комплексу С-300 минулої ночі. Від ворожої атаки обвалився під'їзд чоти поверхової будівлі. Під завалами ймовірно й досі перебувають люди...

2. Ірину Фаріон звільнили посади професорки Національного університету "Львівська політехніка". Приводом для звільнення стало порушення Кодексу законів про працю. Йдеться про вчинення аморального вчинку, несумісного із продовженням роботи. Сама Фаріон готує позов через незаконне, на її думку, звільнення.

3. Президент США Джо Байден зустрівся з лідером Китаю Сі Цзіньпінем. Це перша їх особиста зустріч. Байден згадав про необхідність співпрацювати в питаннях зміни клімату, протидії наркоторгівлі та розвитку ШІ. Американський лідер хоче спробувати відновити воєнну співпрацю. Також мають обговорити вторгнення рф в Україну.

Іпотечні кредити, Забезпечення ЗСУ, Неефективне використання коштів Мінкульт – Економічні новини: дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить з 6:30 до 9:30 у будні на "1+1 Україна" та YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новости по теме