Гороскоп на 18 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Гороскоп на 18 липня 2016 для всіх знаків зодіаку

Зорі розповіли, як почати новий тиждень, щоб все вдавалося легко, а життя дарувало максимум позитиву.

Поделиться:

Гороскоп на липень 2016 для всіх знаків зодіакуАстрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 18 липня 2016 для всіх знаків зодіаку. Читайте та дізнавайтеся, чого очікувати від початку цього тижня представникам всіх знаків зодіаку. 

Читайте також астропрогноз на 2016 рік для України та всіх знаків зодіаку, який підготувала український езотерик Симона Бородіна. 

ОВЕН

Сьогодні ви трішки уповільните свій темп роботи, та це й на краще. Ви нарешті знайдете час для спілкування з цікавими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Впливові люди із вашого оточення не завжди мають хороші наміри. Якщо ви в хороших стосунках з цією людиною, скажіть свою думку. Якщо ж ні - ліпше просто триматися подалі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні у вас з’явиться можливість вплинути на чиєсь життя. Поступіться місцем в транспорті, запропонуйте незнайомцю цукерку. Такі дрібниці можуть багато чого змінити в житті інших.

РАК

Оточуючі в захваті від вашого бажання допомогти, але це може стати для вас досить стресово. Не займайтеся волонтерством, якщо це шкодить вам.

ЛЕВ

Сьогодні варто прислухатися до думки керівництва. Ваша пасивність стане перевагою, тож користуйтеся моментом та робіть те, що вам радять.

ДІВА

Спробуйте сьогодні особисто зустрітися з тими, хто зможе допомогти вам досягти бажаного.

ТЕРЕЗИ

Наберіться сміливості та вийдіть на новий рівень спілкування з приємною вам людиною. Ви дізнаєтеся про неї багато нового та зробите для себе відповідні висновки.

СКОРПІОН

Сьогодні ваші слова матимуть особливе значення, тому зважайте, що і кому ви говорите.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ідеальний день, щоб дати волю своєму творчому потенціалу. Займіться чимось креативним.

КОЗЕРІГ

Забудьте про те, що вас хвилювало у минулому і думайте про майбутнє. Чим більше ви думаєте про свої проблеми і переживання, тим більше даєте їм влади над своїм життям.

ВОДОЛІЙ

Зосередьтеся на щирих і чесних відгуках та порадах ваших знайомих. Прислухайтеся до них, не варто включати захисну реакцію.

РИБИ

Сьогодні ви можете опинитися у незвичній для вас ситуації. Не панікуйте, ваші знання та навички допоможуть вирішити всі питання швидко та без особливого напруження.

Новости по теме