"С. К. А. Й." презентував кліп на пісню "Ми разом! - Мы вместе!", знятий українцями

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
"С. К. А. Й." презентував кліп на пісню "Ми разом! - Мы вместе!", знятий українцями

Лідер гурту "С. К. А. Й." Олег Собчук завітав в студію "Сніданку з 1+1" з презентацією нового кліпу на пісню "Ми разом! - Мы вместе!".

Поделиться:

Лідер гурту "С. К. А. Й." Олег Собчук завітав в студію "Сніданку з 1+1" з презентацією нового кліпу на пісню "Ми разом! - Мы вместе!". Також співак поділився власними поглядами, щодо нинішніх подій в Україні.

Відеоролик "Ми разом! - Мы вместе!" лише вчора з'явився в Інтернеті, але вже набрав майже 10 тисяч переглядів. Над його створенням працювали жителі з усіх куточків України, і навіть жителі інших країн.

Кліп складається з відеонарізки. Його герої стоять на фоні стели з назвою свого міста, тримаючи в руках табличку з написом "Ми разом! - Мы вместе!".

"Ідея з'явилася з цих всіх сумних подій, на жаль. Ми дуже раді, що люди відкликнулися на наш цей клич, і підтримали нас. Їм самим це було цікаво. Це не кліп, це просто така відеонарізка з того, що прислали люди. Яка була умова: вийти, стати на фоні свого міста, з написом "Ми разом! - Мы вместе!". Було багато, присилали не лише з України, а присилали з Лондона, Токіо, з Німеччини, і ще Бог знає звідки. Але концепція відео була самооб'єднання України. І цей матеріал з інших країн змусив нас зробити другу версію, якщо у нас вистачить матеріалу", - розповідає Олег Собчук.

За словами лідера гурту "С. К. А. Й.", кліп складається з 56 відеопланів, знятих у 46 містах України.

Олег Собчук з першого дня підтримував людей на Майдані, і запевняє, що підтримуватиме і надалі. Щодо дій російської влади, співак каже: "Такої спланованої масштабної брехня я ще в житті не бачив, і ніхто, напевно, світ не бачив".

Наразі "С.К.А.Й", разом із гуртом "Океан Ельзи" готуються виступити в Криму.