Валерій Залужний привітав юну шашистку-волонтерку з Днем святого Миколая у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
День святого Миколая: Валерій Залужний привітав юну шашистку-волонтерку у Сніданку з 1+1
Getty Images

Головнокомандувач ЗСУ в "Сніданку з 1+1" звернувся до своєї юної землячки.

Поделиться:

11-річна землячка Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного із міста Звягель на Житомирщині виходить на вулиці міст і закликає перехожих зіграти у шашки. Головнокомандувач ЗСУ в "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях із 6:30 до 9:30 на телеканалі "1+1 Україна", звернувся до своєї юної землячки. 

Школярка Тетяна Портянко від початку повномасштабного вторгнення майже щодня виходить на вулиці міст і закликає зіграти з нею у шашки – так вона збирає гроші для ЗСУ. Дівчинка має перший розряд із шашок, нещодавно стала віцечемпіонкою України та чемпіонкою Києва. Почала займатися, коли їй було майже сім. Спочатку Тетяна грала лише на турнірах. Але після початку повномасштабного вторгнення, почала виходити просто на вулиці міста та пропонувати перехожим зіграти з нею партію. За півтора року Тетяна зібрала вже понад 140 000 грн для війська. І весь свій вільний час присвячує волонтерству. При цьому встигає ще й займатися в театральному гуртку, співпрацювати із модельним агентством, писати твори і відмінно вчитися в школі.

В ефірі "Сніданку з 1+1" Валерій Залужний привітав свою землячку із Днем святого Миколая – дівчинка отримала особливий подарунок.

"Тетянко, вітаю!  Мені надзвичайно приємно приймати участь в цьому дійстві і передати тобы вітання від святого Миколая. І ще мені дуже-дуже приємно, що ти моя землячка, і я тобі також передав маленьке вітання…

Ти велика молодець і дуже чудово, що ми з тобою прославляємо наше рідне місто і свою країну. Вітаю тебе зі святом! Бережи себе. І мені дуже приємно бути трохи доречним до святого Миколая. Успіхів тобі і перемог!", - звернувся до дівчинки Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Ведучі "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір передали Тетяні шахи та прапор України з автографом Валерія Залужного. Дивіться, як це було:

Новости по теме