6 хитрощів, як можна суттєво зекономити на покупці одягу

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Модний експерт Андре Тан розкрив секрети придбання одягу на розпродажах

Поделиться:

Розпродаж - чудовий час для усіх жінок, щоб придбати необхідні базові речі. Який одяг варто купити на знижках, щоб мати можливість носити його протягом року?

1. Провести ревізію гардеробу. Перед тим, як відправитися за покупками, вам слід навести лад у шафі. Після цього ви будете знати, що вам потрібно придбати. Крім того, вам буде легше зорієнтуватися у магазині.

2. Створити список необхідних речей. Андре Тан радить записати усі необхідні речі для покупки, щоб нічого не забути і не хапати зайвого.

Для чого потрібен список? Для того, щоб не купувати якусь рожеву ковтинку на емоціях, на яку знижка -70%. Потім вона буде просто лежати у шафі, тому що ні до чого не пасує.

3. Встановити ліміт на кредитці. Вирішити, яку суму грошей ви хочете витратити на шопінг - справа не з легких, адже деколи хочеться купити навіть те, що насправді зовсім не потрібне. Експерт стверджує, що краще відноситись до покупок одягу більш раціонально. На розпродажах варто придбати речі, які потім буде легко скомпонувати для того, щоб виглядати стильно. Не піддавайтеся емоціям і робіть правильні інвестиції у ваш гардероб.

4. Купувати базові речі. Модний експерт Андре Тан стверджує, що розпродаж - ідеальний час для придбання саме базових речей. Запам’ятайте топ-три тренди базового одягу - біла сорочка, джинсова спідниця та червона сукня. Під час розпродажу не варто витричати свій час та кошти на придбання коротких шортів, порваних джинсів  і бандажних суконь.

5. Підбирати одяг наймодніших кольорів. Андре Тан зауважує, що наймоднішим кольором буде червоний. Ще його називають «колір Валентина». Друге місце займає нюдовий колір, він не поступається своєю позицією. Новим популярним кольором сезону осінь-зима буде «золотистий лайм». Крім того, можете не боятися купувати речі білого кольору. Класика завжди залишається у тренді.

6. Розпродаж - ідеальний час для покупки необхідних аксесуарів. Ми звикли заощаджувати кошти на придбанні аксесуарів, однак експерт вважає це помилкою. Саме правильний вибір аксесуарів допоможе довершити ваш образ, зробити його більш яскравим та привабливим.

Врахуйте поради експерта і насолоджуйтесь правильним шопінгом. Нехай покупки подарують вам гарний настрій та допоможуть створити новий модний образ для наступного сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан назвав вісім базових речей, які обов'язково повинні бути в гардеробі модниці

Новости по теме