10 головних кінопрем’єр квітня

10 головних кінопрем’єр квітня
Фото: Кадр з фільму "Месники: Війна нескінченності"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поделиться:

Другий місяць весни безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 10 кіноперм'єр квітня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, які можна подивитися на канікулах

РОМАН З КІНО: ЕКРАНІЗАЦІЯ ФРАНЦУЗЬКИХ БЕСТСЕЛЛЕРІВ, 4 квітня

В рамках французької весни 2018 глядачі побачать екранізації бестселерів, а саме історичні драми, захоплюючі детективи та романтичні мелодрами. Любителям французького кіно на великих екранах показуватимуть: «Обмін принцесами», «До побачення там, нагорі», «Лулу - оголена жінка», «38 свідків», «Розалі Блюм».

РОДЕН

Кінострічка розповідає історію талановитого скульптора Огюста Родена від його зародження як митця до світового визнання. Крім того, ви дізнаєтесь більше про особисте життя Родена, що сповнене любовних інтриг та непростих стосунків із жінками. 

ТИХЕ МІСЦЕ, 5 квітня

Містичний трилер з Емілі Блант у головній ролі розповідає про життя сім’ї фермерів. Воно було спокійним та мирним, поки вони не стикнулися з потойбічним злом. У битві з темрявою є лише одне правило - поводити себе тихо. Лиш один звук - і можна попрощатися з життям.

ЖАГА СМЕРТІ, 5 квітня

Головний герой кримінального бойовика хірург Пол Керсі ( Брюс Уілліс) намагається відімстити злодіям, які безжально зґвалтували та вбили його доньку та дружину. Пол розуміє, що поліція йому не допоможе і сам береться за зброю.

ОПЕРАЦІЯ ЕНТЕББЕ, 5 квітня

Політичний трилер був знятий на реальних подіях. В 1976 році було захоплено літак компанії «Ейр Франс», який летів з Тель-Авіва до Парижа. Аби врятувати життя людей, було проведено одну з найнебезпечніших операцій в історії.

МАДЕМУАЗЕЛЬ ПАРАДІ, 12 квітня 

З 12 квітня розпочинається фестиваль «Тиждень австрійського кіно». Одним із фільмів цьогорічного фестивалю став «Мадемуазель Параді». Сюжет фільму розповідає історію талановитої сліпої піаністки Марії Терезії Параді. Дівчина втратила зір ще у три роки. В надії вилікувати доньку батьки знайомлять її з лікарем-чудотворцем Францом Антоном Месмером. Таким чином, лікар отримує шанс отримати славу й багатство.

МІГРАНТИ, 12 квітня

Бенні та Марко - двоє безробітних друзів, які прикидаються дрібними злочинцями-мігрантами для зйомки в документальному фільмі. Автори називають фільм «політнекоректною комедією про сучасні кліше, помилкові ідентичності та «справжніх іноземців».

СІЧЕНЬ-БЕРЕЗЕНЬ, 12 квітня

У кінострічці йдеться мова про дві історії. Героєм першої стало молоде подружжя - австралійка Ганна та українець Юрій. Вони потрапляють в ДТП, і її наслідки стають для пари фатальними. Друга історія показує життя батьків головних героїв. Мама Ганни Марта переживає хворобу Альцгеймера. 

ТАКСІ-5, 19 квітня

Офіцер Марсель стає відповідальним за упіймання банди італійських грабіжників на автомобілях «Феррарі». Допомагатиме поліцейському його племінниця Даніеля на легендарному білому таксі.

МЕСНИКИ: ВІЙНА НЕСКІНЧЕННОСТІ, 26 квітня

У новій частині фантастичного екшену всі супергерої MARVEL об’єднаються, аби протистояти наймогутнішому ворогу. Люди точно тут безсилі, тому на допомогу поспішає смілива команда «Месники».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих жіночих фільмів для приємного вечора