Дикий Захід та квіткова романтика: Останні тренди з Тижня моди в Парижі

Цієї осені та зими дизайнери бачать жінку романтичною та сильною одночасно.

Поделиться:

У Парижі завершується Тиждень моди, на якому імениті дизайнери презентували колекції осінь-зима 2018/19.

На який одяг та аксесуари варто звертати увагу, формуючи гардероб для холодних пір року? Відповідь знаходимо в образах від Nina Ricci, Rochas, Valentino, Isabel Marant та Elie Saab.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори весни 2018 та з чим їх поєднувати

Nina Ricci. Ніжна сила

Дизайнер Nina Ricci показала жінку і спокусливою, і стриманою водночас. За жіночність у її колекції відповідають капелюшки з вуалями, шуби ніжних кольорів, «білизняні» сукні. За стриманість – «суворий» крій деяких вбрань та деталі мундирів.

У колекції переважають червоний, чорний, ніжно-блакитний, сірий, темно-синій кольори. До прикладу, ви можете створити дует із широких брюк приглушеного червоного кольору та світло-блакитної сорочки. У такому вбранні можна з’явитися і на роботі, і на якомусь заході, доповнивши образ цікавим аксесуаром.

Valentino. Всепереможна романтика

Навіть у холодні пори року жінка може бути ніжною та романтичною. Доказ – у показі Valentino. У колекції цього модного дому – легкі тканини, багато квітів, соковиті кольори. Зверніть увагу на аксесуар, який доповнив образи моделей, – шовковий платок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити сукні і не мерзнути

Rochas. Ретро-естетика

Бренд шукав натхнення у 40-х та 70-х роках. У результаті презентував на розсуд модниць яскраві вовняні пальта, шкіряні жакети, костюми оверсайз. У колекції представлені вбрання переважно стриманих відтінків, деякі з них створені з блискучих тканин. До того ж зверніть увагу, як влучно можна додати своєму образу модного яскраво-жовтого акценту за допомогою окремих елементів одягу або аксесуару.

Elie Saab. Тонка спокусливість

У колекції ливанського дизайнера можна черпати натхнення для своїх вечірніх образів. Моделі вийшли на паризький подіум у сукнях, декорованих рюшами, вишивкою, пайєтками, бахромою. Дизайнер пропонує жінкам обирати вбрання з легких тканин, зважуватися на делікатні прозорі вставки та підкреслювати талію за допомогою широкого поясу.

Isabel Marant. Сучасний Дикий Захід

Куртки та аксесуари з бахромою, ковбойські сорочки, грубе взуття – такі речі створили осінньо-зимову колекцію дизайнерки Isabel Marant, яка продемонструвала власну інтерпретацію класичного Заходу. Зрештою, чому б не перевтілитися у героїню сучасного вестерну? Також доволі цікавий вигляд мають теплі пальта та жилети з яскравим геометричним орнаментом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 трендів для красунь plus size у колекції від Андре Тана