Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята
@juliahengel

Модні вбрання, у яких ви будете особливою.

Поделиться:

Вибір вбрання на випускний – особливий, трепетний момент. Так хочеться бути гарною та стильною, одне слово – найкращою (!). При цьому важливо почуватися комфортно, адже танці до ранку на випускній вечірці ніхто не відміняв. Саме тому радимо пильно придивитися до наступних образів… модних та ефектних.

КВІТКОВА ФЕЯ

Модній сукні з розсипом квітів та вишуканому взуттю під силу зробити вас королевою випускної вечірки.

РОЖЕВА МРІЯ

Обирайте одяг у ніжно-зефірних або яскравих рожевих відтінках. Цей трендовий колір асоціюється з юністю та жіночністю, тож чудово поличить випускницям.

Фото: @juliahengel

Фото: vovk.ua

СТРИМАНА МОДНИЦЯ

Однотонні костюми oversize також у тренді цієї весни та літа. Це чудовий варіант для дівчат, яким сукні не припадають до душі. Додати святковості такому образу можна завдяки цікавому топу або аксесуару.

Фото: @musthaveua

LADY BIRD

Пір’я – модний нині декор, із яким ваш образ буде ніжним, «повітряним» та дещо кокетливим. Ним може бути оздоблений як одяг чи взуття, так і аксесуар – наприклад, сумочка або сережки.

Фото: @omelya.tdress

Фото: @juliahengel

ЛЕДІ В МЕРЕЖИВІ

Мереживо додасть образу тендітності та святковості. Якщо ваше мереживне вбрання буде стриманим, доречно зробити акцент на макіяжі, взутті чи аксесуарі. Або ж зупиніться на легкому мейку та вразьте всіх ніжністю та природністю.

Фото: @isabel_garcia_ua