Режисер серіалу «Субота» Семен Горов: «Головне - сприймати сімейні стосунки з гумором»

Режисер серіалу «Субота» Семен Горов: «Головне - сприймати сімейні стосунки з гумором»
1plus1.ua

25 вересня о 21:00 відбудеться прем’єра 16-серійної комедії.

Поделиться:

За сюжетом у невеликому селищі під столицею живе сім'я Каблукових: голова сім'ї - Стьопа Каблуков (Олексій Смолка), «реальна голова» сім'ї - його дружина Арина Каблукова (Тетяна Коновалова) та двоє дітей: Ваня і Маша. Це звичайна родина зі звичайним матеріальним становищем і такими ж звичайними стосунками. В одну із субот, на річницю весілля, до будинку Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з молодою дружиною. Ювілей весілля відзначається з таким розмахом, що після нього теща головного героя потрапляє до лікарні. І після цієї яскравої святкової суботи у гостей не виходить роз'їхатися - всі залишаються  тут ще на довгих 15 тижнів. І начебто нічого особливого їх не тримає, але кожного разу цього зачарованого дня, у суботу, обов'язково відбувається якась пригода, яка знову змушує залишатися всіх гостей у будинку Каблукових.

Режисер картини Семен Горов, відомий зокрема над робою над комедією «Останній москаль», розповів, що надихався своїми сімейними стосунками, працюючи над комедією:

Приступаючи до зйомок серіалу, я згадав своє сімейне життя, тещу, маму та родичів, і зрозумів, що мені є, що сказати. Кожному з нас ця тема близька: незважаючи на те, що з близькими ми сваримося найчастіше, вони все-одно люблять нас більше за всіх. Головне - сприймати сімейні стосунки з гумором.

Також популярний режисер поділився, що під час зйомок серіалу команда стала однією великою родиною, як і у комедії:

Наша знімальна група була дуже схожою на сім'ю, де були і народні артисти, і діти, і молоді актори. Ми всі разом обідали та вечеряли у нашому серіальному домі, який став для нас рідним, та навіть разом відпочивали, - сказав Семен.

Головні ролі в серіалі «Субота» виконали Олексій Смолка, Тетяна Коновалова, Аліса Лукшина, Рінат Хабибулин, Філіп Горенштейн, Евеліна Сакуро, Неоніла Білецька, Станіслав Москвін, Мирослава Філіпович.

Виробництвом серіалу займався продакшн «RunGo Studio» на замовлення телеканалу «1+1». Дивіться серіал «Субота» з понеділка по четвер о 21:00 .