Режисер «Останнього москаля» знімає новий комедійний серіал для 1+1

Телеканал 1+1 знімає комедійний серіал Субота
1plus1.ua

У центрі сюжету серіалу «Субота» – розповідь про сімейні стосунки.

Поделиться:

Зйомки серіалу «Село на мільйон» під загрозою: Зіркові актори відмовилися працювати зі своїм колегоюДнями в Києві стартували зйомки 16-серійного комедійного серіалу «Субота». На замовлення телеканалу 1+1 виробництвом проекту займається продакшн RunGo Studio.

Режисером стрічки виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу 1+1, зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом «Останній москаль».

У центрі сюжету «Суботи» – звичайна, на перший погляд, сім'я Каблукова, із середнім достатком і стандартними відносинами, але одного дня звичне життя родини кардинально змінюється.

За словами головного продюсера фільмів і серіалів каналу 1+1 Олени Васильєвої, сімейне життя – невичерпне натхнення для гумору, джерело цілої комедійної традиції і просто привід для кожного з нас посміятися над собою.

Для 1+1 сімейні комедії – не нова територія, в цьому сезоні ми запускаємо комедійний серіал "Найкращий" тиждень мого життя " і нам дуже приємно, що ми маємо можливість знову працювати з режисером Семеном Горовим, – каже Олена Васильєва.

За сюжетом серіалу, в одну із субот, в річницю весілля, в будинок сімейства Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з новою, молодою дружиною. Чим загрожує цей смертоносний коктейль крихкому затишку в родині Каблукова – побачимо на телеканалі 1+1.

«Субота» – український продукт за участю відомих акторів: Олексія Смолка, Тетяни Коновалової, Аліси Лукшиної, Ріната Хабибулина, Філіпа Горенштейна, Евеліни Сакуро, Неоніли Білецької, Станіслава Москвіна, Мирослави Філіпович.

Вихід нового комедійного серіалу «Субота» запланований на 2017 рік.

Нагадаємо, що у серіалі «Найкращий» тиждень мого життя» знялася донька відомого режисера.