Ідеї для весільної фотосесії: Красиві місця України

Красиві місця України: Ідеї для весільної фотосесії
Фотографія з Instagram Наді Дорофєєвої

Читайте підбірку красивих місць для проведення весільної фотосесії в Україні, щоб назавжди запам’ятати цей особливий день.

Поделиться:

Нареченій хочеться, щоб день її весілля був ідеальним. Має значення кожна деталь: модна весільна зачіска, вишукана сукня, ніжний букет. Особливий в житті кожної жінки день хочеться запам’ятати на все життя.

Ми підготували підбірку красивих місць України для весільної фотосесії, щоб з часом, переглядаючи знімки, знов і знов повертатися до солодкого часу весілля.

Підгорецький замок

Підгорецький замок, що знаходиться у селі Підгірці Львівської області, вже багато років закритий для відвідувачів. Однак весільні фотосесії на території замку, на фоні величних стін, які є свідченням багатої історії України, надзвичайно популярні серед молодят.

Підгорецький замок надзвичайно привабливий для зйомок фото та відео. Окрім стрічки Три мушкетери, там знімали фільми Потоп, Богдан Хмельницький та Помилка Оноре де Бальзака.

Архітектурне диво ХVІІ століття вважається одним із найкрасивіших замків України. Разом із Олеським і Золочівським замками Підгорецький замок входять до популярного туристичного маршруту Золота підкова Львівщини.

Замок Паланок

Велична фортеця знаходиться у стародавній частині Мукачево. Замок Паланок є знаковим місцем для проведення весільних церемоній: в травні 2016 року там встановили скульптурну композицію "Весілля Імре Текелі та Ілони Зріні".

Ця скульптура закарбувала в історії справжнє кохання важливих історичних постатей. В замку Паланок 320 років тому побралися лідер у боротьбі за національне визволення Хорватії і власниця замку Ілона Зріні та угорський політичний і військовий діяч Імре Текелі.

Замок Паланок - символічне для всіх закоханих місце, яке зробить весільну фотосесію незабутньою.

Високий замок

Високий замок у Львові був зведений ще за часів існування Галицько-Волинської держави. На жаль, до наших часів збереглися лише деякі мури та стіни.

Однак це місце є дуже популярним серед львів’ян та туристів. Адже із Замкової гори відкриваються прекрасні види на місто.

Кам'янець-Подільська фортеця

Кам'янець-Подільський - місто, якому вдалося пронести через роки свою автентичність та дух середньовіччя. Там знаходиться одна з найбільш вражаючих рукотворних пам’яток України – Кам’янець-Подільська фортеця.

Весільна фотосесія у Кам’янці-Подільському - це можливість втілити в життя свої мрії про казкове святкування весілля.

Надзвичайні кадри на території фортеці, з виглядом на старе місто та знімки біля церкви, де вінчався Богдан Хмельницький зроблять вашу фотосесію ідеальною.

Куяльник

Куяльницький лиман в Одеській області останнім часом приймає все більше закоханих пар, які проводять там весільні фотосесії. Справа в тому, що фотографії з лиману виходять надзвичайно ніжні та романтичні, адже вода там рожева. Вона змінила колір внаслідок вимирання водоростей і появи червоного пігменту.

Дендропарк Софіївка

У Софіївці є безліч красивих місць для весільної фотосесії: у дендропарку навіть зведені штучні скелі, гроти, на території є водоспади, альтанки та різноманітні скульптури.

Атмосфера Софіївки переносить в старовинні магічні часи та створює відповідний настрій. Тож кожен весільний знімок стане частинкою вашої ідеальної казкової історії.