Місячний календар на тиждень з 28 серпня до 3 вересня

Місячний календар з 28 серпня до 3 вересня
Оклі з притулку Сіріус шукає дім!

Поради та рекомендації на кожний день місячного календаря

Поделиться:

Перед тим, як починати планувати свій день, ми пропонуємо прочитати місячний календар на тиждень. Ви маєте можливість дізнатися, коли краще не будувати грандіозних планів, та який день для вас стане найбільш успішним. Поради міся

Перед тим, як починати планувати свій день, ми пропонуємо прочитати місячний календар на тиждень. Ви маєте можливість дізнатися, коли краще не будувати грандіозних планів, та який день для вас стане найбільш успішним. Поради місячного календаря допоможуть вам зробити кожен день неймовірним.

28 серпня - 8-й день місячного циклу. Зробіть висновки пройденого місяця, проведіть аналіз власних помилок та доведіть до кінця усі справи. Це ідеальний час для створення плану на майбутнє. У цей день краще не обрізати волосся.

29 серпня - 9-й день місячного циклу. Цей день може стати вдалим початком неймовірної подорожі. Влаштуйте невелику мандрівку і насолоджуйтеся часом наодинці з собою. Тиха та спокійна атмосфера, а також домашній затишок - найкращі супутники на весь день.

30 серпня - 10-й день місячного циклу. Сьогодні краще провести більше часу з рідними та близькими людьми. Огорніть себе їх теплом та любов’ю. Крім того, цей день беззаперечно буде особливим, якщо ви влаштуєте побачення, дружню зустріч чи приємну бесіду. Оновлення зачіски також у пріоритеті.

31 серпня - 11-й день місячного циклу. Новий план - не найкраща ідея цього дня. Прислухайтесь до поради і потурбуйтеся про завершення попередніх справ. Будьте особливо обережними і звертайте більше уваги на стан свого здоров’я. Однак сьогодні можна спланувати переїзд або зміну робочого місця.

1 вересня - 12-й день місячного циклу. Прислухайтесь до того, що вам підказує інтуїція. Цього дня не будьте особливо довірливими. Краще перевірити достовірність слів інших людей. Уникайте розповсюдження пліток та неприємних розмов. Зосередьтеся на стані свого самопочуття - не навантажуйте свій організм додатковими фізичними вправами чи розумовими завданнями.

2 вересня - 13-й день місячного циклу. Проведіть ранок із чашкою ароматної кави та улюбленою книгою. А ось після обіду зробіть свій день активним. Похід в гості, тривала прогулянка, заняття спортом та фізичні навантаження принесуть вам заряд бадьорості та лише позитивні емоції.

3 вересня - 14-й день місячного циклу. Це сприятливий день для створення планів на майбутнє. Також ви можете спланувати поїздку чи переговори. Будьте уважними під час роботи з інформацією та документами, аби приховані в них помилки не зіпсували настрою. Вечір буде гарним приводом піти на танці або зайнятися спортом.

ОКЛІ ШУКАЄ ДІМ!

Вік: приблизно 3 р.

Золотистий Оклі - справжній мудрець, вірний друг і приємний співрозмовник.

Усе про це пухнасте диво знає волонтер Олександр.

чного календаря допоможуть вам зробити кожен день неймовірним. 28 серпня - 1-й день місячного циклу. Зробіть висновки пройденого місяця, проведіть аналіз власних помилок та доведіть до кінця усі справи. Це ідеальний час для створення плану на майбутнє. У цей день краще не обрізати волосся. 29 серпня - 2-й день місячного циклу. Цей день може стати вдалим початком неймовірної подорожі. Влаштуйте невелику мандрівку і насолоджуйтеся часом наодинці з собою. Тиха та спокійна атмосфера, а також домашній затишок - найкращі супутники на весь день. 30 серпня - 3-й день місячного циклу. Сьогодні краще провести більше часу з рідними та близькими людьми. Огорніть себе їх теплом та любов’ю. Крім того, цей день беззаперечно буде особливим, якщо ви влаштуєте побачення, дружню зустріч чи приємну бесіду. Оновлення зачіски також у пріоритеті. 31 серпня - 4-й день місячного циклу. Новий план - не найкраща ідея цього дня. Прислухайтесь до поради і потурбуйтеся про завершення попередніх справ. Будьте особливо обережними і звертайте більше уваги на стан свого здоров’я. Однак сьогодні можна спланувати переїзд або зміну робочого місця. 1 вересня - 5-й день місячного циклу. Прислухайтесь до того, що вам підказує інтуїція. Цього дня не будьте особливо довірливими. Краще перевірити достовірність слів інших людей. Уникайте розповсюдження пліток та неприємних розмов. Зосередьтеся на стані свого самопочуття - не навантажуйте свій організм додатковими фізичними вправами чи розумовими завданнями. 2 вересня - 6-й день місячного циклу. Проведіть ранок із чашкою ароматної кави та улюбленою книгою. А ось після обіду зробіть свій день активним. Похід в гості, тривала прогулянка, заняття спортом та фізичні навантаження принесуть вам заряд бадьорості та лише позитивні емоції. 3 вересня - 7-й день місячного циклу. Це сприятливий день для створення планів на майбутнє. Також ви можете спланувати поїздку чи переговори. Будьте уважними під час роботи з інформацією та документами, аби приховані в них помилки не зіпсували настрою. Вечір буде гарним приводом піти на танці або зайнятися спортом. ОКЛІ ШУКАЄ ДІМ! Вік: приблизно 3 р. Золотистий Оклі - справжній мудрець, вірний друг і приємний співрозмовник. Усе про це пухнасте диво знає волонтер Олександр.