Місячний календар на тиждень з 7 до 13 серпня

Поради та рекомендації на кожен день місячного календаря.

Поделиться:

Сьогодні, 7 серпня, о 21:20 за київським часом відбудеться друге місячне затьмарення 2017 року. Цього дня краще усамітнитися та відпочити.

Також пропонуємо дізнатися, які дні цього місячного тижня будуть найбільш сприятливими для нових починань. 

7 серпня – 16-й день місячного циклу. День очищення від злих помислів. Перед вами можуть відкритися чимало спокус, та ліпше не звертати на них увагу й побути сам-на-сам із собою.

8 серпня – 17-й день місячного циклу. Присвятіть себе справам, які приносять радість і задоволення – і вам, і оточенню. Сприятливий день для подорожей.

9 серпня – 18-й день місячного циклу. Також гарний день для мандрівок і очищення тіла та помислів.

10 серпня – 19-й день місячного циклу. Цього дня не варто приймати важливих рішень. Взагалі краще побути на самоті, за можливості прогулятися в тихому місці.

11 серпня – 20-й день місячного циклу. Не займайтеся справами, які забирають у вас багато енергії. Ліпше віддати перевагу домашнім клопотам, провести час із сім’єю.

12 серпня – 21-й день місячного циклу. Саме цього дня радять переходити на нове місце роботи. Тож будьте відкриті до нової сторінки в житті.

13 серпня – 22-й день місячного циклу. Чудовий день для саморозвитку. Дізнайтеся щось цікаве для себе або ж поділіться знаннями та досвідом з іншими.