Випускний-2017: Як дібрати ефектний макіяж та стильну зачіску

Експерти розповіли, як мати стильний та модний образ на випускному вечорі.

Поделиться:

Для багатьох дівчат випускний – надзвичайно важлива подія. Хочеться, щоб цей день запам’ятався яскравим святом, а не низкою неприємних моментів, пов’язаних з вашим образом. Тож до випускної вечірки потрібно готуватися заздалегідь, зокрема грамотно продумати макіяж та зачіску. Саме тому до студії ранкового шоу «Сніданок з 1+1» завітали професійні візажист і перукар, аби поділитися корисними порадами.

ТРЕНДИ МАКІЯЖУ 2017

Цього року модно чарувати світ жіночністю та природністю. У макіяжі варто робити акцент або на вустах, або на очах. Наприклад, підкреслювати притягальність своїх очей краще дівчатам зі світлим волоссям. А родзинкою лаконічного макіяжу може бути делікатна стрілка.

При цьому не варто використовувати темно-сині, чорні тіні, адже з часом вони можуть створити «ефект синця».  

До вибору помади також поставтеся з обережністю: візажист радить оминати синій, яскраво-червоний чи яскраво-малиновий кольори.

Лайфхак від візажиста – обирайте водостійку туш, а також прихопіть із собою матуючі серветки, щоби зберігати свіжість макіяжу впродовж усього свята.

 

Часто тенденції в макіяжі нам диктує премія «Оскар». Так, ніжний, природній образ поличить будь-якій дівчині, – вважає експерт.

МОДНІ ЗАЧІСКИ 2017

Пишні локони – найпопулярніший вид вечірньої зачіски. Однак врахуйте, що кудрям доволі важко ефектно триматися впродовж тривалого часу. У такому разі, зі слів перукаря, краще віддавати перевагу косам, підібраним зачіскам, голлівудській хвилі. До прикладу, романтичний та природний вигляд має модна нині зачіска – пучок. За бажання, святковості зачісці додасть вишукана прикраса для волосся.

 

Лайфхак від перукаря – у своїй сумочці виділіть місце маленькому лаку для волосся, щоби за необхідності змогли легко зафіксувати волосся. На зачіску ліпше виділити 2-3 години, аби в разі форс-мажору мати час на переробку.

Читайте також: 5 кроків до неперевершеного вигляду без макіяжу