Дмитро Комаров перетворився на сучасного Робінзона Крузо

Світ навиворіт. Україна

У новому випуску Світ навиворіт ведучий показав, як живеться японцю на безлюдному острові

Поделиться:

У 13 випуску тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров відправився на безлюдний острів, де мешкає японець, що відмовився від усіх зручностей цивілізації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, що йому дарують прихильники

Дмитро залишився із японцем Нагасакі на три дні. За цей період часу ведучий випробував на собі всі переваги та недоліки життя на безлюдному острові. Вже протягом 27-ми років японець проживає у світі джунглів і стверджує, що тут життя набагато краще, ніж у суспільстві. 

Сьогодні люди думають лише про гроші. Це єдине, що їх цікавить. А я люблю природу, сонце, океан. Це для мене найцінніше, - зізнається Нагасакі.

Ведучий привіз Нагасакі чимало японських та українських смаколиків. Чоловік дуже зрадів подарункам, адже часто сам шукає їжу - ловить рибу, харчується рослинами та п’є дощову воду. У Японця є радіо, посуд, намети та маленький холодильник. Чоловік стверджує, що не збирається повертатися у цивілізацію. 

У мене було дуже насичене життя. В юності я часто змінював роботу: працював барменом, офіціантом, адміністратором ресторану. Потім я став фотографом і робив знімки для зірок, але в один момент мені це все набридло. Я не відчував щастя і вирішив переїхати на безлюдний острів. 

Японський Робінзон прокидається із першими променями сонця і робить ранкову зарядку. Крім того, Нагасакі має особливий ритуал - щоранку він дякує сонцю за усе, що має у житті. Небезпека на острові також буває. Спершу японця найбільше лякали тайфуни. В цей період він ховається углиб джунглів і перебуває там декілька днів. 

Нагасакі зізнався, що мав дружину та двох дітей, проте зараз вони не спілкуються, адже вони надали перевагу життю у цивілізації. Крім того, у японця був вірний друг, який часто приїжджав до нього, був приємним співбесідником та привозив харчі. Однак минулого року його не стало. На сум та образи у Робінзона немає часу - у нього суворий розпорядок дня. 

За 27 років життя на острові я зрозумів, що таке випробовування не кожному під силу. Тут ти ніколи не знаєш, чи буде у тебе завтра їжа чи вода. Однак моя душа вже тут, я не збираюся повертатися назад. Без природи я вже не зможу, - розповідає японець. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що символізують тату на тілі японської мафії

Новости по теме