Дмитро Комаров врятував дівчину від самогубства

Світ навиворіт. Україна

Телеведучий допоміг 27-річній дівчині Яйо, яка вже кілька разів намагалася вчинити самогубство, знову віднайти сенс життя.

Поделиться:

Яйо вже знайома глядачам з першого випуску циклу програм про Японію. Тоді Дмитро зустрів її біля скелі, де вона повідомила про свої наміри звести рахунки з життям. У Яйо є чоловік, діти та улюблена робота, проте вона не бачила сенсу жити далі. Телеведучого глибоко вразила історія дівчини, і він запросив її у похід до вершини вулкану «Фудзіяма». Неймовірна краса «вершини богів» та доводи ведучого тревел-шоу допомогли переконати Яйо відмовитись від своїх намірів. 

Сходження на Фудзіяму було моєю мрією. Але я навіть уявити не міг, що випадкова зустріч з Яйо перетворить мрію на важливу місію, ціна якої – людське життя. Я спускався з гори та думав, що інколи просто поговоривши з людино, якій важко на душі, можна врятувати їй життя, - говорить Дмитро.

Дівчина подякувала Дмитру за похід та незабутні враження і пообіцяла, що більше не буде намагатися вчинити самогубство.

Дякую тобі. Ти змінив мої думки та, напевно, все моє життя. Я ніколи не спілкувалась с жителями інших країн, а за ці два дні моє бачення світу повністю змінилося. Я зрозуміла, як вузько я дивилася на світ. А він значно ширший ніж мені здавалось. Дякую за це сходження. Я вже ніколи не буду жити як раніше, - сказала Яйо.

Нагадаємо, нові випуски програми «Світ навиворіт», яка розширює світогляд глядачів, відкриваючи далекі куточки світу та показуючи справжнє життя в екзотичних країнах, можна побачити щочетверга о 22.00 на «1+1».

Новости по теме