Дмитро Комаров зібрав $14 400 на порятунок хлопця

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зібрав $14 400 на порятунок хлопця
Дмитро Комаров та Андрій Полтавець

Ведучому Світ навиворіт вдалося за тиждень назбирати суму на лікування онкохворого хлопця.

Поделиться:

Дмитро Комаров нещодавно почав збирати гроші для 18-річного Андрія ПолтавцяДмитро Комаров збирає $12 500 на лікування онкохворого юнака, в якого виявили рак лімфатичної системи. Для того, щоб врятувати життя Андрію, необхідно було зібрати 12,5 тис. доларів.

Однак всього за тиждень Комарову вдалося зібрати навіть більшу суму, яка навіть частково покриє витрати на реабілітацію.

Ви неймовірні. Немає слів. Добро до вас обов'язково повернеться. За кожен цент. Пишаюся, що в нашій групі прихильників #мирнаизнанку зібралися унікальні люди. Такі, як ви, - зворушено подякував Комаров своїм підписникам.

Ведучий Світ Навиворіт зізнався, що коли вперше побачив Андрія, в очах хлопця він побачив страх. Однак дізнавшись, що на рахунку є достатня кількість коштів хлопець знову ожив.

В очах хлопця з'явився вогник надії і щастя. Його не впізнати. Це вже не той хлопець в стані повної депресії. Андрій тепер не сумнівається, що буде жити. Буде завдяки кожному з вас, - написав на своїй сторінці у Facebook Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров також зазначив, що загалом з грудня йому вдалося зібрати більше 100 тисяч доларів на лікування дітей.

Новости по теме