Комаров влаштував тест-драйв особистого авто Фіделя Кастро

Світ навиворіт. Україна
Комаров влаштував тест-драйв особистого авто Фіделя Кастро

Ведучий програми Світ навиворіт промчав по Гавані на особистій Чайці Фіделя Кастро.

Поделиться:

Мандрівник-екстремал Дмитро Комаров, ведучий програми "Світ навиворіт", промчав по Гавані на особистій "Чайці" Фіделя Кастро. Автомобіль Фіделя українець розшукав спеціально.

Як стати пасажиром легендарного авто і що може статися в дорозі, Дмитро покаже в новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 7 червня, на каналі "1+1". Початок – об 11:00.

Саме цю "Чайку" колись подарував Фіделю Леонід Брежнєв. Авто преміум-класу досі в ідеальному стані. І щоб переконатися в цьому, наполегливому Комарову навіть дали заглянути під капот.

У цій серії "Світу навиворіт" Дмитро покаже всі контрасти Гавани. Особливо його шокували розкішні колоніальні палаци, перетворені владою на... комуналки. Люди тут живуть на свій страх і ризик, майже в руїнах і без води. До речі, водопроводу немає в багатьох районах столиці Куби.

Кубинці покажуть Комарову, як викручуються, аби не жити на зарплату в 20 доларів. Наприклад, вони здають домівки багатим іноземцям. А ще Діма знайде приватний домашній ресторан, де готують найбільші гамбургери в країні.

Також у новій серії "Світ навиворіт" загляне в шикарний будинок Ернеста Хемінгуея, а після цього здійснить тур по його улюбленим барам, куштуючи "еталонні" мохіто і дайкірі.

Нагадаємо, зйомки на Кубі стали найбільш небезпечними за всю історію "Світу навиворіт". За Дмитром Комаровим і оператором Олександром Дмитрієвим стежили спецслужби, їх регулярно викликали на допити і обшукували. На Кубі команда "Світу навиворіт" пережила арешт і депортацію з країни. За відзнятий матеріал Дімі і Саші загрожували роки в'язниці.

Новости по теме