На 1+1 стартує новий цикл програм Світ навиворіт - тепер з Африки

Світ навиворіт. Україна
На 1+1 стартує новий цикл програм Світ навиворіт - тепер з Африки

21 квітня в ефірі каналу 1+1 стартує третій - африканський - сезон телепроекту Світ навиворіт з Дмитром Комаровим.

Поделиться:

21 квітня в ефірі каналу "1+1" стартує третій - африканський - сезон телепроекту "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим. Приготуйтеся побачити найяскравіші країни континенту: Кенію, Танзанію, Ефіопію і острів Занзібар. У кожній з них ведучий побував особисто.

"1+1" та Дмитро Комаров запросили гостей, щоб разом відсвяткувати цю подію, а заразом і переглянути одну із серій прийдешнього сезону. "Світ навиворіт" зібрав чимало шанувальників, серед яких - актор Володимир Горянський, режисер Оксана Байрак, ведуча "ТСН. Особливе "Соломія Вітвицька, радіоведуча Анна Свиридова, Генеральний директор ДП "Автоінтернешнл" Олена Дуніна та інші. Розважали гостей темношкірі музиканти.

Для перегляду Дмитро вибрав серію, в якій він вперше в житті спробував кров з молоком. Це відбулося в Кенії, де ведучий кілька діб прожив в дикому племені масаї. Разом з аборигенами Комаров ходив на полювання, гуляв на весіллі, зустрічав новий рік, майстрував "вічне" взуття зі старих автомобільних покришок і пив легендарний криваво-молочний коктейль масаї. А за це Дмитро навчив плем'я готувати наш, не менш легендарний, салат - "олів'є".

- Африка - це континент для тих мандрівників, які шукають емоції, враження і зміну атмосфери, а не релакс, - переконаний Комаров.

Вперше за роки незалежності Україна, завдяки програмі "Світ навиворіт", наш рідний прапор був офіційно встановлений над екватором в Кенії.

У третьому сезону ви також побачите, як в кенійській столиці Найробі Дмитро досліджує найнебезпечніше місце в Африці - нетрі Кібера. Рядовим туристам шлях сюди закритий через підвищену небезпеку та агресивнысть місцевих жителів. Дивно, але зовсім поряд з нетрями - суперсучасний центр, де за куріння під хмарочосами штрафують на $ 600.

В Танзанії український прапор теж буде майоріти - на вершині гори Кіліманджаро (5895 м.). Діма Комаров покаже, що таке альпінізм в стилі люкс за програмою "5 зірок, все включено". Ведучий також спустився в шахти під Кіліманджаро - єдине в світі місце, де видобувають танзаніт, який після ограновування перетворюється на діаманти.

На архіпелазі Занзібар, який в путівниках називають раєм, "Світ навиворіт" знайшов нетуристичні острови. У цих краях прості остров'яни добираються на роботу на дірявих морських маршрутках, не помічаючи оточуючу їх екзотику. Ви дізнаєтеся, як готується до Великого Посту і святкує Великдень одна з найдавніших християнських країн планети - Ефіопія. І чому саме в ці дні ефіопи масово поїдають сире м'ясо. А ще тут Комарова навчили збирати улюблений наркотик сомалійців і вирощувати кращу на планеті каву, годувати гієн з рук і працювати на бананових плантаціях. Тут жінки ходять з тарілками в губах, а чоловіки - з автоматами Калашникова в руках. Команда "1+1" стала першою, хто, не дивлячись на найсуворіші заборони гідів, кілька днів провела з цим племенем.

І, звичайно ж, Дмитро Комаров не міг залишити без уваги українців, які живуть в Африці. Серед них є бізнесмени та лікарі, вчителі та директори шкіл, художники і музиканти. Унікальні історії земляків - у новому сезоні авторської програми Дмитра Комарова "Світ навиворіт".

- Як завжди, ми думали, що їдемо місяць-півтора, а залишилися на всі три, - поділився Дмитро Комаров під час презентації. - Я в Африці не перший раз, але, зізнаюся, втомився від неї. Це абсолютно інший світ, а у людей, що живуть там, зовсім інший спосіб мислення. Мало того, що вони запізнювалися на всі зустрічі на дві години, вони сприймали нас виключно, як гаманець з ногами. За будь-яку мінімальну послугу потрібна винагорода від декількох десятків доларів до тисяч ... Я радий, що ми побували скрізь, де планували і зняли все, що хотіли. Не спробували тільки шашлик з крокодила, не змогли домовитися з магазином. Але й без шашлику в цьому сезоні вас чекає багато несподіваного і цікавого.

Не пропустіть "Світ навиворіт. Африка "- з 21 квітня, щосуботи о 11.00 на" 1+1 "

Новости по теме