Прем'єра "Світ навиворіт": Дмитро Комаров співає та встановлює національні рекорди (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна
Прем'єра "Світ навиворіт": Дмитро Комаров співає та встановлює національні рекорди (ВІДЕО)

Шанувальників програми чекало багато несподіванок.

Поделиться:

Сьогодні, 1 вересня, на глядачів "1+1" чекає подорож до країни шаманів, високих гір, глибоких шахт та природніх див. Ця історія почалася з шокуючого відео на YouTube. У Інтернеті ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров натрапив на зняті мобільною камерою моторошні кадри того, як автобус зривається у кілометрову прірву.

"У вихідний день я працював за комп'ютером. Пив каву, перевіряв електронну пошту і надсилав правки до сценарію. Раптово спливає банер "Дорога смерті. Шокуюче відео". Воно мене вразило. І це була Болівія", - розповідає невгамовний мандрівник. Щороку там гине кілька сотень людей, а більшу частину траси колесо автомобіля знаходиться у 5-10 сантиметрах від півкілометрового обриву. Та у "Світі навиворіт" життя зі смерті тільки починається.

Напередодні прем'єри болівійського сезону її автор і ведучий традиційно зібрав у столичному кінотеатрі "Оскар" друзів, колег та мандрівників різного віку - від школяриків до військових кореспондентів, щоб показати перші кадри з експедиції. Шанувальників програми, серед яких Соломія Вітвіцька, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Андрій Цаплієнко та Ірина Горовая, чекало багато несподіванок. Наприклад, шаман передбачав майбутнє усім охочим, а замість однієї прем'єри на них чекали одразу дві.

Добрый вечер, друзья. Как ваше настроение?
У всех здесь присутствующих одно увлечение:
Мы любим наблюдать, как Дима Комаров
Ест насекомых, охотится на бобров,
Спит на деревьях, плавает на каноэ,
Танцует на углях, болеет и не ноет.

Гурт Анатолія Анатоліча "Правила граматики" об'єднався з Тетяною Решетняк, щоб заспівати "Хава нагіла" під музичний супровід з "Guantanamera". Ефект був настільки запальним, що за деякий час до них долучився і ведучий "Світу навиворіт", щоб зачитатиімпровізований реп – перший у його житті та написаний спеціально до події. Як з'ясувалося, "Голос країни" з програмою давно "на одній хвилі". "Підігрували" ведучому на урочистому вечорі ще й Андрій Лучанко та Дмитро Костюк. 

"Я дуже люблю подорожувати і намагаюся слідкувати за всіма подібними програмами", - розповідає Тетяна Решетняк. – Сама надаю перевагу активному відпочинку. Мене приваблюють гірські сходження. Минулого року я підкорила Говерлу, а у цьому році вперше для себе спробувала серфінг. Страшно!"

Якщо раніше ви тільки підозрювали, що "Світ навиворіт" постійно встановлює нові рекорди, тепер ви можете бути у цьому певні.

"Ми до Дмитра придивляємося доволі давно, але, на жаль, рекорди мають у чомусь вимірюватись. Дізнатися, скільки кілометрів він "наподорожував", неможливо. Коли ми зрозуміли, що крайня, дев'ята серія сезону, про Болівію, буде сотою, пройти повз не змогли. І зареєстрували рекорд - "100 серій тревел-шоу, знятих найменшою знімальною групою із двох людей" , - зазначив представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін.

У першому випуску нового сезону знімальна група завітає до шамана президента, а потім вирушить "дорогою смерті" до найнебезпечнішого місця Болівії, де вирощують коку. Цей шлях не пробачає людині помилок.

"Знаєте, Дмитро Комаровим буди непросто, - наголошує спеціальний кореспондент "ЧистоNews" Артем Гагарін. – Коли ми разом відпочивали в Одесі, спеціально шукали таргана. І у Буковелі шукали. Ну, щоб він довів, що їсть їх насправді, і це все не спецефекти. Я думаю, що мати таку людину вдома зручно. Можна не боятися Ольгу Фреймут. Вона до вас завітає, а він уже всіх тарганів з'їв".

Отже, попереджаємо: все, що ви побачите сьогодні, о 22:00, на "1+1" відбулося насправді, без використання комп'ютерної графіки та голлівудських спецефектів. Не пропустіть новий сезон пригод у новий час.

Новости по теме