Програма "Світ навиворіт" відзначає ювілей (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна
Програма "Світ навиворіт" відзначає ювілей (ВІДЕО)

11 грудня тревел-шоу святкує день народження.

Поделиться:

11 грудня улюблене тревел-шоу святкує день народження.  5 років тому у ефірі "1+1" вийшла перша серія  про Камбоджу!

А цього року у листопаді глядачі побачили вже 100-й випуск програми "Світ навиворіт", у якому знімальна група досягла верхівки Анд (6088 метрів) та розкрила секрети того, як знімалися найнебезпечніші та найяскравіші сюжети. 

За 7 сезонів тревел-шоу неймовірно полюбилося українцям! Ведучий Дмитро Комаров навіть очолив рейтинг зірок, із якими б українці хотіли би провести новорічне свято.

Окрім того, ексклюзивні сюжети надихають глядачів на кардинальні зміни у житті! Так сімейна пара із Дніпропетровська після перегляду програми "Світ навиворіт" вирішила з двома дітьми переїхати у місто Сіануквіль. А бухгалтер Ольга Косенко покинула посаду бухгалтера у бідівельній компанії і вирушила до Кенії. Школярці Марії Пархоменко телепроект допомагає в учбовому процесі. Пізнавальні факти із історії та біографії значно розширили її кругозір та допомагають у навчанні.

Нагадаємо, що 7 сезон переглянули 15 млн глядачів за аудиторією 4+, вся Україна. Зараз в ефірі "1+1" "Світ навиворіт" йде у повторі щонеділі об 11.00.

Новости по теме