Дмитро Комаров розсекретив країну, якій буде присвячено новий сезон програми «Світ навиворіт»

Світ навиворіт. Україна

Про це екстремал і телеведучий розповів сьогодні в ефірі «Сніданку з 1+1».

Поделиться:

Мандрівник також показав екзотичний сувенір з Японії - важкий самурайський шолом, який приміряли на себе ведучі «Снадінку з 1+1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

Дмитро Комаров навмисно тримав у секреті подробиці експедиції, щоб у новому сезоні здивувати шанувальників програми унікальними репортажами, неповторними кадрами і показати той бік Японії, про існування якого не здогадувалися навіть найдосвідченіші мандрівники.

Варто зазначити, що експедиція до Японії стала особливою для команди проекту «Світ навиворіт». Вперше в історії програми Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушили до однієї з найбільш розвинених та високотехнологічних країн світу. Проте, яким виявиться її «зворотний бік»?

 

«Що ми знаємо про Японію? Перші слова, які спадають на думку: суші, «Тойота», «Кавасакі», ніндзя, сакура, гейша. Зазвичай, цими поняттями обмежуються знання про Японію. Мало хто знає, але суші у нас їдять частіше, ніж в Японії, а багато важливих питань в житті населення вирішує мафія, а не уряд. В Японії, країні з одним з найвищих показників тривалості життя (82 роки) і рівнем доходу (близько 3000 доларів), як і раніше, живий, хоч і видозмінений, обряд харакірі - в країні десятки тисяч самогубств щороку. Ця країна - одна з тих білих плям на планеті, про які ми занадто мало знаємо. А найголовніше - люди там живуть і мислять абсолютно не так, як ми. Для мандрівника Японія - не просто інша країна, а інший світ або навіть інша планета. Ми будемо розвінчувати міфи і показувати «зворотний бік» Японії, обійдемо заборони і покажемо вам те, про що ви навіть не здогадувалися», - відкриває завісу таємниці Дмитро.

 

У дев’ятому сезоні тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкриє секрет довголіття японців, познайомиться з представниками мафії «Якудза» і дізнається, чому в одній з найрозвиненіших країн світу кількість самогубств значно вища, ніж в Україні. Побачити «виворіт» Японії телеглядачі «1+1» зможуть в новому телесезоні.

Нагадаємо, за шість років існування програми ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв побували в 11 країнах світу і зняли 8 сезонів проекту «Світ навиворіт».

Крім нечисленної знімальної групи, особливостями програми, які роблять її унікальною на українському телебаченні, є майже повна відсутність сценаріїв або постановочних зйомок, кадри маловідомих і важкодоступних для звичайного туриста куточків світу, а також справжнє життя місцевого населення екзотичних країн, з яким Дмитро Комаров знайомить глядачів у кожному випуску. Фанклуб програми налічує мільйони шанувальників у різних країнах світу.

Нові випуски проекту «Світ навиворіт» про Японію телеглядачі «1+1» побачать вже цієї осені.

Новости по теме