Світ навиворіт-2: Індія: зірки Мільйонеру з нетрів після Оскару

Світ навиворіт. Україна
"Світ навиворіт-2: Індія": зірки "Мільйонеру з нетрів" після "Оскару"

Нас чекає справжній шок - ми познайомимося з головними героями фільму Мільйонер з нетрів британського режисера Денні Бойла. 8 Оскарів, 4 Золотих глобус і майже 400 мільйонів доларів - все це фільм дійсно зробив

Поделиться:

Нас чекає справжній шок - ми познайомимося з головними героями фільму "Мільйонер з нетрів" британського режисера Денні Бойла. 8 "Оскарів", 4 "Золотих глобуси" і майже 400 мільйонів доларів - все це фільм дійсно заробив. А ось його юні головні герої хоч і стали знаменитими, але залишилися жебраками. Життя після Оскара - яке воно? Ми поспілкуємося з Азарудіном Мухаммедом, виконавцем ролі Саліма, який завдяки фільму таки отримав житло. А потім підемо в гості в нетрі до Рубіни Алі, яка в знаменитому фільмі грала Латіку. І побачимо, що маленька актриса, володарка золотої статуетки Оскара, до цього часу живе фактично на смітнику. Як змінилася її життя в нетрях з приходом слави, Рубіна розповість нам сама.

А ще в цій серії нас чекає занурення в незвичайні професії жителів міста Мільйонерів і нетрів, Мумбаї. Ми дізнаємося, хто такий добивала, і покажемо, як хлопці у білих пілотках, розсівшись на велосипеди, примудряються нагодувати більшість офісних працівників 20-мільйонного мегаполісу. А потім подивимося, як не треба прати речі. Сама гігантська в світі ручна пральна машина, чи чоловіча пральня в Бомбеї. Це місце часто показують туристам зверху, з мосту. Але ми підемо далі - і випробуємо тонкощі смердючій професії чоловіка-пралі на собі.

Новости по теме