Світ навиворіт - 3 роки в ефірі!

Світ навиворіт. Україна
"Світ навиворіт" - 3 роки в ефірі!

Сьогодні, 11 грудня виповнюється рівно 3 роки з тих пір, як в ефір телеканалу 1+1 вийшов авторський тревел-проект журналіста Дмитра Комарова Світ навиворіт.

Поделиться:

Сьогодні, 11 грудня виповнюється рівно 3 роки з тих пір, як в ефір телеканалу 1+1 вийшов авторський тревел-проект журналіста Дмитра Комарова "Світ навиворіт". Проект, в якому сценарії не пишуться заздалегідь , а слідом за журналістом не їздить знімальна група з редакторів, режисерів , освітлювачів, стилістів і гримерів . Все, що відбувається в кадрі - НЕ постановочні дії, а неймовірні пригоди людини, яка по-справжньому любить подорожі і готова з ризиком для життя випробувати на собі всю виворіт екзотичної країни , відчути її зсередини, на час ставши аборигеном. Унікальні професії, найяскравіші фестивалі, страшні обряди і ритуали, гірські сходження, екстрим-кулінарія - далеко не повний список унікальних сюжетів, які вже побачили глядачі. Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв вже привезли з далеких країн близько двох тисяч годин відеоматеріалу, або більше 70 повноцінних програм.

У новому, Індонезійському сезоні , який вийде на екрани на початку 2014 року, ви побачите те, що ще не показували на території СНД. Це справжній ексклюзив з найбільш диких місць на планеті, з джунглів острова Нова Гвінея. Тільки в програмі "Світ навиворіт" вже дуже скоро можна буде дізнатися всю правду про справжні племена нащадків людожерів, а не постановочні репортажі з туристичних сіл з танцями та переодяганнями за гроші , яких на телебаченні дуже багато. За 3 роки "Світ навиворіт" зібрав цілу армію шанувальників з усього СНД. Українська діаспора по всьому світу теж називає цей тревел-проект улюбленим. Тисячі фанів в соціальних мережах, більше мільйона переглядів на youtube.

Не тільки глядачі, але й професійна преса гідно оцінює "Світ навиворіт" - у вересні цього року проект отримав престижну нагороду "Фаворит телепреси", посівши друге місце в рейтингу кращих телевізійних програм України на думку журналістів.

З днем народження, "Світ навиворіт"!)

Новости по теме