"Світ навиворіт" одягне голих папуасів у вишиванки

Світ навиворіт. Україна
"Світ навиворіт" одягне голих папуасів у вишиванки

У неділю, 16 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Ведучий Дмитро Комаров вже обжився в джунглях Індонезії і став практично своїм у дикому племені людожерів

Поделиться:

 

У неділю, 16 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Ведучий Дмитро Комаров вже обжився в джунглях Індонезії і став практично своїм у дикому племені людожерів. 

Це вже 3 серія індонезійського сезону "Світу навиворіт". У минулому епізоді Дмитро Комаров забрався в саму глиб острова Нова Гвінея. І там він після довгих пошуків нарешті знайшов легендарне плем'я Короваїв, в якому люди живуть на деревах і знають, який смак у людського м'яса.

Команда "Світу навиворіт" оселилася в дикому племені і живе за його законами. А між справою намагається зробити аборигенів трішки сучаснішими.

У новій серії Дмитро Комаров навчить папуасів готувати гречку, чистити зуби і мити голову. Вони вперше в житті побачать комп'ютер, подивляться фільм і одягнуться. Причому, в українському стилі - у наші рідні вишиванки.

А у відповідь чоловіки - короваї навчать зав'язувати свій традиційний листок дупанум, що прикриває чоловічу гідність, і змусять спробувати свій головний делікатес - сагових черв'яків.

І найбільш шокуючий момент - сповідь сина канібала: як найкраще приготувати людське м'ясо, і яке воно на смак.

Дивіться "Світ навиворіт" у неділю, 16 березня, на каналі 1+1. Початок - о 10:00.

Новости по теме