Тревел-шоу "Світ навиворіт" змінює день та час виходу

Світ навиворіт. Україна
Тревел-шоу "Світ навиворіт" змінює день та час виходу

Новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" змінює час виходу на каналі "1+1". 

Поделиться:

Новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" змінює час виходу на каналі "1+1". Відтепер глядачі поринатимуть у пригоди невгамовного ведучого-екстремала Дмитра Комарова щовівторка о 22:00. Цього разу популярний телеведучий вирушить до найвисокогорнішої країни світу – Болівії.

"Це країна магії та чаклунства. Люди, як правило, ходять не до лікарів, а до шаманів, та проводять страшні ритуали. У кожному місті є чаклунський ринок, де продають сушених жаб, змій, птахів та інші жахи. Чаклун є навіть у болівійського президента, з яким ми теж поспілкуємося, і він повністю змінить хід експедиції, зробивши пророкування.

Окрім того, ми побуваємо на озері Тітікака, побачимо неземні пейзажі Місячної долини і проведемо кілька днів у найкрасивішому місці на Планеті - солончаку Уюні. Політаємо над Амазонкою, будемо рятувати диких тварин від браконьєрів та полювати на крокодилів і піраній, пройдемо слідами Че Гевари і встановимо український прапор на легендарній вершині Уайна-Потосі на висоті 6088 метрів", - розповідає Дмитро.

Найнебезпечнішим моментом експедиції був проїзд Дорогою смерті. Групі довелося подолати власні страхи, ступивши на найнебезпечнішу, без перебільшення, дорогу у світі. Щорічно там гине кілька сотень людей. За дев'ять днів знімальна група проїхала по цьому регіону майже тисячу кілометрів. Найчастіше колесо автомобіля знаходилось у 5-10 сантиметрах від півкілометрового обриву.

"Ми раді зустрічі з більшою кількістю глядачів у новий час – увечері вівторка, а також можливості поділитися унікальними кадрами нового сезону програми. "Світ навиворіт" допоможе українцям ненадовго відключитися від буденних проблем, відпочити, відчути красу незнаних куточків Планети та віртуально перенестися до іншої країни, іншого способу життя. А можливо й почати цінувати те, що в нас є, той комфорт та цивілізаційні надбання, які ми маємо в Україні", - розповідає Дмитро Комаров.

У кожній серії нового сезону на глядачів чекає свій екстрим. Чим закінчаться для сміливого Дмитра страшні езотеричні ритуали, поїздка на видобуток срібла в моторошно небезпечні шахти часів іспанської колонізації, жіночі бої "чалітос", похід на ринок для чаклунів та обряди замість ліків, - дивіться з 1 вересня о 22:00 на каналі "1+1".

Новости по теме