+ 10 на вагах: телеведучий Сергій Притула зізнався, як «зганяє» зайві кіло

Телеведучий розповів про свої стосунки зі спортом

Поделиться:

Сергію, сьогодні ти ведеш церемонію нагородження бійців змішаних єдиноборств. Коли в останнє ти вв’язувався у бійку? Можливо, це було на футбольних матчах, куди ти часто-густо ходиш.

- На «махачі» я не виїжджав, хоча, ця навколофутбольна романтика дуже вабила. Але так, як я працюю в медіапросторі, і від стану мого обличчя залежить заробіток моєї родини, мені доводилося зважати всі «за» та «проти». Якщо не вважати за таке інцидент у Мінську, в кінці 2000 року на матчі збірних Білорусії та України. Я опинився у VIP-секторі білорусів, і коли білоруські ультрас (з якими ми тоді ще не товаришували як зараз) розгорнули великий банер, на якому був зображений Артем Мілевський, всі фанати завели: «Мілевський – пес!». Біля мене був чоловік, який кричав те саме, і я зробив йому зауваження. Білорус Мілевський свого часу зробив свій вибір грати за Україну. Той чоловік відповів мені, я – йому, і ми почали сваритися. Після цього до нас підійшов білоруський міліціонер, і ми заспокоїлися.

А які у тебе самого стосунки зі спортом?

- У мене два рази на рік відбуваються «качелі». За три місяці туру через ненормоване харчування, постійні переїзди, нездоровий сон я набираю у вазі. Іноді навіть 8-10 кілограмів. Зараз ти мене бачиш якраз у цьому стані.

Зараз +10 кілограмів?

- Так!

Це непомітно.

- Просто я втягую живіт. Коли тур закінчується, далі в мене відбувається процес, коли я мало не щодня приходжу до спортивної зали: 7-8 кілометрів на біговій доріжці, прес, штанга тощо. За ці півтора-два місяці я ці кілограми поступово «зганяю».